България и Македония - две нации,  разделени от общ език и обща история !!!

Статистика

  1. 251096 Комикса общо
    /
    26 Комикса за деня

Коментари на часа

Строежът на водопровода от Мало Бучино до Перник още не е започнал

/ Градска среда 57
putinxujlo putinxujlo / Любопитно
Този нов водопровод ще се построи за по-малко от 45 дни като ще се работи денонощно от над 10 екипа, обеща министърът на икономиката Емил Караниколов след извънредното заседание на правителството на 18 януари. ============= дори и да не вземем предвид за всички сьгласувания на проекта и поръчки на материал, те ще поставят тръби по въздуха или какво? Или земята в България е изцяло държавна?
(Виж повече >)

Строежът на водопровода от Мало Бучино до Перник още не е започнал

/ Градска среда 57
everlast666 everlast666 / Неутрално
В момента трябва СПЕШНО да търсят 30 - 40 водоноски които да пълнят в София по няколко пъти на ден, да изминават тези 13 км и да стоят из кварталите на Перник за да имат хората поне някакъв достъп до питейна вода. Този нов тръбопровод не може да стане за 20 дена, а след това перничани остават без Капка вода!! Ще стане след минимум два месеца - паметник на герберските калинки - когато вече няма да има нужда заради валежите. А до тогава какво ще правят 100 хил души ?!? 13 км тръбопровод не се правят така от днес за утре. Само 13-те километра тръби дори не могат да се появят така магически - да си висят в склада на някой производител и то точно от правилния диаметър и за правилното налягане ?!? Поръчват се месеци в аванс с точните параметри и се доставят по план. А изкопите в по-сложни части от терена, стръмни участъци, пресичане на пътища, рекички и други съоръжения.
(Виж повече >)

Първите проби от Марица показаха замърсяване с пластмаса, изключват се пестициди или цианиди

/ Зелен 17
Кошмарът на импичките Кошмарът на импичките / Неутрално
Няма начин абсолютно безхаберното управление на ГЕРБ да не донесе грандиозни проблеми във всички сфери. Тихи бомби цъкат навсякъде.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK