Трябва да спра!!! Или да ям... или да се тегля!

Статистика

  1. 253043 Комикса общо
    /
    104 Комикса за деня

Коментари на часа

В България плъзна вирус. От Барселона

/ Анализи 94
Kephy Kephy / Неутрално
[quote#2:"hhhuuunnnn"]Смилов - поредната московска матрьиошка с трибуна в проруска медия разпространява интригите на кгб - нищо извънредно[/quote] Манталитетът на правоверните привърженици на управляващото БОЛШИНСТВО започва поразително да прилича на комунистическия от времето на процеса срещу Трайчо Костов.
(Виж повече >)

В България плъзна вирус. От Барселона

/ Анализи 94
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
Ясно беше, че след всичките му злоупотеби за много милиарди, Бай Х накрая ще го издънят за някоя махленска кокошкарска история с миска, извънбрачно дете и пр. кръчмарски битовизъм.

В България плъзна вирус. От Барселона

/ Анализи 94
Един препатил Един препатил / Неутрално
До коментар [#44] от "Боби Колев": Прокуратурата се ослушва като прасе в тикви и чака да види накъде ще задуха вятърът. Няма и закъде да бърза - дори и нищо да не направи по "барселонската връзка" на Гешев и Цацаров Бойко Борисов им е в кърпа вързан. Само при едно мигване от сараите единият може да поднови разследването за "Ало, Танов", а другият изведнъж да забележи, че министър-председателят дор три пъти е нарушил закона като никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност. И без къщата и манекенката Бойко Борисов си е вътре с двата крака, а с тях си е направо за мустака. Въпросът вече не е дали, а кога.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.