Българските F16 са сериозна заплаха за Русия.  Заплаха, че ще ни уморят от смях!

Статистика

  1. 254952 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борис Джонсън остава втора нощ в интензивно отделение

/ Свят 41
gmbh gmbh / Неутрално
До коментар [#4] от "faraon": "Да се оправя и да си довършва Брекзита, който народът му избра." Брекзит е факт и няма какво да му се довършва. Великобритания вече не е член на ЕС. Пък бакиите след Брекзит нека да ги оправя/довършва след като оздравее.
(Виж повече >)

Борис Джонсън остава втора нощ в интензивно отделение

/ Свят 41
amg32 amg32 / Неутрално
Британската преса пише, че тоя палячо нямал пневмония и не бил поставян на принудително дишане! Следва логичния въпрос- а чий го крепи в интензивното, по кой точно протокол се намира там? Или пресата лъже? И този е в по-сериозно състояние? Естествено, ще му бъдат приложени всички мед трикове, недостъпни за простосмъртните и ще бъде спасен на 95%. Дразнещо е всичко, което издрънка този преди 2 седмици, как е трябвало да оставим нацията да прболедува, за да развиела груповия имунитет! И както каза иначе недолщбвания от мене) Пепи-Белото: я ела и дръпни няколко пъти от тръбата на заразен та да дадеш пример на всички как се прави този имунитет! Явно типове като хвърчилото и този са силни само на...думи! И само тогава са върли Дарвинисти! Но когато опре до тяхната кожа много бързо калят гащите....
(Виж повече >)

Танева предупреди веригите да не вдигат необосновано цените на българските храни

/ Бизнес 30
The Shadow The Shadow / Неутрално
Тези безумно глупави, глупави, глупави държавни калинки няма да мирясат докато не направят всичко по силите си да съсипят нормалния стоокоборот в държавата. Не се бъркайте бе, хора, явно не разбирате как работят икономическите процеси. Направо чупите тъпомера с тоя криворазбран търговски "патриотизъм".
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.