Трябва спешно да се отдръпнем от края на пропастта  на чието дъно се намираме.

Статистика

  1. 253043 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Григор Димитров сломи Вавринка и е полуфиналист в Акапулко

/ Спорт 16
vankata1 vankata1 / Неутрално
Браво на Григор, нахъсва се, когато залогът стане по-голям! Не можах да гледам мача, но следих резултата и във втория сет 80% вкаран първи сервис, 71% от първия и 62% от втоиря сервис спечелени е много добра концентрация! Успех на полуфинала срещу Надал! Няма да е лесно, да не кажа невъзможно, но и Надал има лоши дни понякога.
(Виж повече >)

Прокуратурата трябва да спре да осъществява "привременно правосъдие"

/ Анализи 13
Червен дисибар Червен дисибар / Неутрално
Главният прокурор Иван Гешев вчера коментира аргументираните предложения на правозащитниците така: "Наглост е адвокати на подсъдими и обвиняеми олигарси да предлагат промени в конституцията за прокуратурата. Това е все едно прокуратурата да иска промени в Закона за адвокатурата." Абсолютно е прав. Всяка жаба да си знае гьола.На адвокатите им е работа да лаят, а не сда са съдии или прокурори.
(Виж повече >)

Григор Димитров сломи Вавринка и е полуфиналист в Акапулко

/ Спорт 16
Visoka Topola Visoka Topola / Неутрално
Браво на Григор, много добра тактика. Срещу Джокович и Вавринка е почти невъзможно да се играе ритмично плоско, когато са във форма. Направи ми впечатление, че Вавринка имаше ясна идея какво да прави срещу слайса на Григор, а именно да взема топката рано от отскока. На няколко пъти опита но така и не успя да го противодейства успешно.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.