Защо си си взел такъв млад адвокат? Ами, струва ми се, че делото ще се проточи.

Статистика

  1. 252732 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Италианската полиция е обискирала хотела на руските биатлонисти на световното

/ Спорт 27
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#2:"ck2013"]хванат за "употреба на еритропоетин" - на тези бандити денонощен контрол, друг начин няма. [/quote] Има, има - АУТ от всички състезания, поне за 5 години !

ДНК тест на валутния борд

/ Анализи 31
zz_s zz_s / Неутрално
[quote#3:"putinxujlo"]Ако това не е причината обаче и при наличието на практически пълен вътрешнополитически консенсус, "забавянето на темпото" за членство в еврозоната и Банковия съюз би било груба стратегическа грешка, съпоставима с отказ от членство в ЕС и НАТО.=======================➕👏🏻100% съгласен! Точно затова, под всяка статия, в която се води разговор за влизане на България в еврозоната и съответно най-строгият контрол върху банковия сектор, тълпи путиноидни ботове се събират и започват да ни казват какъв ужас ще дойде за България в еврозоната))[/quote] +++++++++++++ Само дето напоследък ме смущава факта, че автора на статията и собственик на дневник, съглашателства точно с тези путиноиди, които са срещу еврото. Надявам се поне в това да не е с тях. Ако на някой не му е ясно какви са целите на русия в България, да му ги проясня: задачката е пораждане на съмнение у българина във всичко произтичащо извън руския свят и придърпването ни към русия. Приемането на еврото е значимо отделяне на България от руското влияние. За това е целият рев. А на Боко му се налага да лавира, като цяло политиката е отделяне от руското влияние, но постепенно и бавно с отмиране на поколенията.
(Виж повече >)

Италианската полиция е обискирала хотела на руските биатлонисти на световното

/ Спорт 27
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#9:"Taiga"]"Италианската полиция е обискирала хотела на руските биатлонисти на световното"Намериха ли Путин скрит в някой гардероб?[/quote] Какъв гардероб ? Ако италианците са търсили Путя, да го търсят в някой джоб .
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.