Роди се голям държавник! Прехвърля  планини с магистрали и водопроводи

Статистика

  1. 254402 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Руска агенция твърди, че има препарат за лекуване на COVID-19

/ Свят 89
vpt vpt / Неутрално
До коментар [#32] от "gozambo": Това е добра конспиративна теория, която може и да е вярна .. но в случая не мисля че е. Моето мнение е, че просто това лекарство е за друго нещо. Ако помага за ковид, то трябват малко повече данни за да се докаже. Иначе ако има странични ефекти - кой ще понесе отговорността? Тръмп щото го е препоръчал или лекарите? Истината е, че понеже е дженерик много бързо може да се проведе изпитание (то си се провежда например в Ню Йорк сити) и ако дай си боже няма странични ефекти да започне да се използва. Ваксината ще отнеме още година. Никой не пие хапчета просто така. Фармата нищо няма в момента, така че няма и за какво да се бори. Ще им дойде времето като продават ваксини. Между другото, траялс на франсетата е изключително непълен (малка група), с грешки при събиране на данние (в смисъл че се сравняват случай, които са несравними) и не може директно да се вярва.
(Виж повече >)

Бизнесмен предлага България да мине през кризата с коронавируса "на две скорости"

/ Бизнес 103
One Hour One Hour / Неутрално
До коментар [#4] от "Noise": Предложения много. Възможности малко. Някои почнаха да ръсят мозъци, като онези от парламентарната трибуна. Без оглед на финансова рамка, законодателство.. въпросът сякаш е само да се плесне нещо пред публиката да напомнят за себе си. То не бяха wall-топчовци то не бяха специалисти по всичко Аз лично ги подминавам, като звуков оттенък. Когато когато икономисти почват да обясняват медицина, медици финансови инструменти а пожарникари и двете то нещата може доста да се объркат.
(Виж повече >)

Руска агенция твърди, че има препарат за лекуване на COVID-19

/ Свят 89
Virgin Virgin / Неутрално
[quote#1:"Николай Георгиев"]Лично товарищ Путин е участвал в изследването, разработването и тестването на чудодейния цяр![/quote] Ти следеше ли го? Иначе лекарството е наистина на базата на "Мефлохин", но се смята че е по-чист негов вариант. От групата е на лекарствата, които се прилагат за лечението на вируса и в САЩ - "Хлорохин". Във Франция и ред други европейски страни пък се залага на "Плаквенил", който е подобен на мефлохина и хлорохина.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.