- От Бели Искър по-черен 
нема...

Статистика

  1. 269437 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Сериалът, който запали любов към шаха

/ Спорт 4
КМЕТ В СЯНКА КМЕТ В СЯНКА / Неутрално
До коментар [#1] от "hamiltonf": +++Факт. Но никой не ги популяризира като чалгаджийките и мурвите например. Ако политиците владееха тази древна игра и мислеха като шахматисти а не като мутри и бандити много неща щяха да са по-умнонаправени в България.
(Виж повече >)

Когато нямаш заповед, но си задържан - съдът за случая с журналиста Димитър Кенаров

/ България 11
ЗаНиЗа ЗаНиЗа / Весело
"лицето има правен интерес съдът да прогласи незаконосъобразността на задържането му и да бъде освободен незабавно, доколкото към този момент все още трае накърняването на правото му на свобода" - като не се е сетил веднагически да сезира съда, значи не е искал да излиза от там. Нали е журналист, искал е да поразгледа, да проучи, та да прасне един репортаж от мястото на събитието. А и БГ полицаи са толкова пъстри, толкова благодатни за какви ли не иСТОРИи... Няма и няма да има по света такава държава, с таквиз Шумни институции! Т.е. бит и ... си остава невръщащ нито боя, нито ...
(Виж повече >)

Когато нямаш заповед, но си задържан - съдът за случая с журналиста Димитър Кенаров

/ България 11
ggot ggot / Неутрално
Не е задържан вкъщи или в редакцията, а е заловен на местопрестъплението. Тези, които седяха барикадирани на кръстовищата с камъни и гранати, готови да ги използват за полицията и населението, всичките трябваше да ги арестуват. Каква е тази фондация "Антикорупцианен фонд", с представящи се за щатни журналисти?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.