На Белемекен паднал сняг. И какво? Перничанки да не плачат,а да грабват кобилиците.

Статистика

  1. 252732 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Расисткият интернационал: без структура, но свързан онлайн

/ Свят 100
z_axis z_axis / Неутрално
До коментар [#63] от "Дневник е превзет от герберо фашисти": "Ма ти кво си мислиш - че одобряващите го ще скочите и ще го кажете открито ли? " Трольо, едва ли някой във форума одобрява БЕЗСМИСЛЕНИ убийства на невинни хора. Какво ще се промени? Нищо. А малоумникът и да беше застрелял 100 или 500, какво щеше да постигне? Либерастите ги вкарват с милиони и единственото което постигат е да превърнат държавите в мулти-култи кочини. За Германия така или иначе е късно. Пътят вече е само надолу.
(Виж повече >)

ДНК тест на валутния борд

/ Анализи 7
putinxujlo putinxujlo / Весело
Ако това не е причината обаче и при наличието на практически пълен вътрешнополитически консенсус, "забавянето на темпото" за членство в еврозоната и Банковия съюз би било груба стратегическа грешка, съпоставима с отказ от членство в ЕС и НАТО. ======================= ➕👏🏻 100% съгласен! Точно затова, под всяка статия, в която се води разговор за влизане на България в еврозоната и съответно най-строгият контрол върху банковия сектор, тълпи путиноидни ботове се събират и започват да ни казват какъв ужас ще дойде за България в еврозоната))
(Виж повече >)

Расисткият интернационал: без структура, но свързан онлайн

/ Свят 100
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
[quote#62:"Nick F"][/quote] Както и очаквах, не успя да отговориш на въпроса ми какво му е дясното на политическите убеждения на убиеца от Ханау. Това дали харесва или не чужденци, дали има криви крака или е фен на Милан, няма отношение към политическите убеждения на човека, камо ли да е признак за принадлежност към дясното политическо пространство. Това ви е голям проблем на либерастите - логиката и аргументите не просто ви куцат, а направо сте оперирани от тях.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.