Служебното ауди на зам-министър Николай Нанков  било собственост на В и К Варна. Те затова ли все вдигат цената на водата.

Статистика

  1. 252890 Комикса общо
    /
    75 Комикса за деня

Коментари на часа

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 108
Realist Realist / Весело
До коментар [#72] от "Gretel": https://finance.yahoo.com/quote/GILD?p=GILD&.tsrc=fin-srch Гледайте не индекса, а определени компании. И собено, тези които бяха активни при предишните зарази- СПИН, САРС, Ебола, ..... Фармацевтичните компании произвеждат от ботокс, през разхлабително, до лекарства за новите болести. Това е огромен пазар за много различни неща. Познавайте отделните играчи.
(Виж повече >)

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 108
Realist Realist / Неутрално
До коментар [#67] от "mirohero": Това са все планове за реагиране при бедствие. Ако това наистина стане, борсата ще се срути поне двойно. Да се надяваме, че най- лошото няма да се случи и властите ще реагират адекватно.
(Виж повече >)

Съдът оправда изоставилия конете си в Осоговската планина фермер

/ България 15
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#14:"cyg16639553"]До коментар [#5] от "todor._89":Наглата кражба без цитиране на източник не е от news.bg - те също са копирачи, а от сайта на БНР:https://bnr.bg/post/101232298/sadat-opravda-fermera-izostavil-konete-si-v-osogovskata-planina Материалът е платен с нашите данъци, а Дневник въпреки че получава многомилионни грантове от Америка, пак краде от държавата и народа.Ето какво пише най-отдолу на страницата: "Дневник спазва етичния кодекс на българските медии."Отваряме Етичния кодекс и четем:4. ВЗАИМООТНОШЕНИЯ В МЕДИИТЕ И МЕЖДУ МЕДИИТЕ4.5. Кратки извадки от чужди материали могат да се използват без разрешение, но задължително трябва да се посочва от коя медия са взети.4.6. По-дълги откъси или цели материали от други медии могат да се използват само с предварително разрешение и като се посочат авторът и медията.[/quote] Ииих, формалист ньеден:) До коментар [#14] от "cyg16639553": П.С. Кой' ти цъкнал минус май не е прочел к'о си написал. А то е вЕРно-все пак цитираш след копирване релевантни абзаци... Първосигнални тъпанари, Сър:)!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.