При обиска, извършен в дома на (екс)министър Нено  Димов, са открити кофи с вода.

Статистика

  1. 252939 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Къде отидоха всички - тъжното, бавно опразване на Видин

/ Свят 103
Луд Общественик Луд Общественик / Весело
Белоградчик, преди 2-3 години, национален празник с 3 почивни дни. Около 10 сутринта отиваме за мекици. Отвън на служебната маса 1 лелка пуши, а друга ни обслужва. - Мекици има ли? - Няма мекици, имаше допреди малко, но вече няма. - Е няма да ли правите още? - днеска не... Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Града пълрн, всички дошли да харчат, тях ги мързи да гледа и все пак е неделя. Няма да споменавам мързеливите сервитьори дори... П. П. Сещате ли се мекиците на рилският манастир? Печатница за пари - сигурно и в два през ноща да отидеш, ще има пресни мекици. Та затова деца, едни имат, а други нямат. П. П. П. Споменах ли колко са любезни в северозапада?
(Виж повече >)

Къде отидоха всички - тъжното, бавно опразване на Видин

/ Свят 103
Капабланка Капабланка / Неутрално
Видин е красив град с опаки хора, който отдавна се обезлюдява. Интересното е, че от онзи край са едни от най-видните комунистически отрепки и преди и след 1989-та.Некадърността,надалновидността и безхаберието им са най-видими днес. И една случка преди 7-8г. с човек от там: след като постоянно и неотменна гласувал винаги за БКП и Бсп, дал глас и за ГЕРБ при първия им мандат и само след година се разочаровал и започнал да ги пустосва, като обявил, че пак и винаги ще си избира комунисти, а не десни. Колкото и да се опитвах с факти и думи да му докажа и покажа, че ГЕРБ са също комунисти, а той е идиот - не би. Но, в крайна сметка той вярва, че за тежкото му положение е виновен само и единствено Костов.
(Виж повече >)

Къде отидоха всички - тъжното, бавно опразване на Видин

/ Свят 103
Торбеш Торбеш / Неутрално
Фашисткият режим, установен в България след 9-ти септември 1944г., наричан перфидно “социализъм”, не само беше “недоноШче”, както го нарече сваленият диктатор Т.Ж., - соцът беше катастрофа за народа ни. Отнеха земята, отнеха правата, отнеха свободата на хората. Заместиха ги с лъжи и пропагаДна. Създадоха “индустрия”, даваща заплати, срещу които не можеш да получиш нищо - селото, вилата, живите родители на село някак крепяха живота. Индустрията не по Западен, а по сАвеЦки образец бе пълен провал! Всъщност кое не беше провал?! Соцът беше пълен провал, катастрофален провал, замазван с лъжа и нелепа пропагаДна. Резултатът е пред очите ни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.