Толкова много водни кризи, че човек се чуди дали някой не ги предизвиква тайно.

Статистика

  1. 254952 Комикса общо
    /
    70 Комикса за деня

Коментари на часа

Мавродиев за исканата му оставка: Вместо да се помага на правителството, се търси скандал

/ Бизнес 108
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#78] от "bacillus ": “Мавродиев не се справи на предишния си пост по време на източването на КТБ - Комисия финансов контрол...” Ооо, чудесно се справи даже! Сегашният пост му е наградата. Гешев - водещият прокурор - също се справи повече от добре и бе възнаграден съответно. Дюшеш им дойде короната на тия айдуци - никой не се сеща за къщата в Барселона, за водата на Перник, за ремонтите на ремонтите... Сега са се наточили да прилапат милиард и половина евро помощ от Комисията, после ще изтеглят десет милиарда кредити и ще ги опоскат и тях... Манна небесна е вирусът за мафията.
(Виж повече >)

Франция обяви шокиращи нови жертви - 1427 за ден

/ Свят 104
inatlivka inatlivka / Неутрално
Предвид факта, че преди 2 седмици проведоха местни избори има ли изненадана. Сега в Бг има брожение сред разни руски мекерета да се разхлаби карантината, с надежда да бъде пробита, което ще доведе до много жертви и респ. падане на Правителството. Комунистите никога не са се притеснявали да изцапат ръцете си с кръв и да се катерят по трупове, за да се домогнат до властта. Дори и клипа са включили в борбата, затова не отменят службата пред миряни за Великден, нещо което сториха в Гърция. На службата ще има много хора от рискови групи и след две седмици ще берем плодовете на тази върховна глупост, да не кажа по- силни групи Не ходете на службите за празника, помолете се вкъщи, Бог е навсякъде около нас. Погрижете се възрастните ви роднини и близки да не ходят, спасете эивота им.
(Виж повече >)

Мавродиев за исканата му оставка: Вместо да се помага на правителството, се търси скандал

/ Бизнес 108
bacillus bacillus / Неутрално
[quote#79:"НеКой"]До коментар [#78] от "bacillus ":Виж сега, ако си теглил кредити за няколкостотин милиона и сега не можеш да ги връщаш, не е задължително за очакваш, че аз ще съм съпричастен с проблемите ти.И ако някой иска да купи твоите дългове и аз съм банка, която ти разиграваш с години, ще му ги продам, вервай ми.Без да ме интересува на кой е тази фирма.Това е, без имена.[/quote] Значи за теб 57 милиона от държавната банка за фирмичка с 0 печалба и 2000 лева приход на фона на икономическа криза е нормална банкова сделка? И смени касетката, че опорната точка с кредитите се изтърка, ако ставаше дума за кредити и връщането им, то най-малкото Пеевски щеше да е в затвора. Вместо това едни дългове от КТБ се преместиха в ПИБ.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.