Върнете се да работите   в България и ще получите екстри от 1001 нощ.

Статистика

  1. 252559 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Търсенето на консенсус" за еврото прилича на хибридката за Брекзит

/ Анализи 32
nik_77. nik_77. / Неутрално
Ясно като бял ден е. Властта направи обратен завой за еврото. Какво друго означава, че без АБСОЛЮТЕН консенсус няма да прави заявки за единната валута. Борисов се изрази точно така - не просто консенсус, а абсолютен консенсус. Какъвто и на децата е ясно, че няма и не може да има. Друг въпрос е защо е взето това решение. Защо е даден заден ход. Страх от катаклизъм някакъв? Нищо не говори за катаклизми и пр. Словакия, Латвия, Литва, Естония да са преживели катаклизъм? Напротив. Сам Борисов го казва - няма държава, приела еврото, която да не е по-добре. Тогава? Страх от какво? Да не би да е част от жонглирането между запада и Русия? Защото няма съмнение - борбата срещу влизането във валутния съюз е част от хибридната война. И напоследък взе връх над другите хибридки. Влизането в еврозоната ще направи трудно, ако не невъзможно връщането на България в руската орбита, за което /това е естествено/ руснаците работят.
(Виж повече >)

САЩ обявиха България за развита икономика без право на някои субсидии

/ Свят 58
vagabond66 vagabond66 / Весело
Му-ха-ха-ха-ха-ха-ха Обаче пък, САЩ ни смятат за достатъчно "НЕ-РАЗВИТИ", за да не ни дават право на посещение на територията им без визово ограничение!!! Е тия направо ни разказаха играта! А ние редовно си плащаме данък сащ! Скъпи изтребители, скъп ток , все изгодни за нас сделки!
(Виж повече >)

Води се абсурдна пропаганда срещу приемането на еврото

/ Анализи 136
historama historama / Неутрално
Г-жо Цанова, защо няма и дума за покрилите се Борисови висши служители от МФ, а и за неговите дебилски колебания за приемането на европейската валута? Той водач на нацията ли е, или влачещ се по течението зад другите?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.