Стивън Кинг пише още по-страшен роман от “То”. Казва се „Тя“…

Статистика

  1. 252939 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Гърция обяви първи случай на заразен с китайския коронавирус

/ Свят 47
cavenn cavenn / Неутрално
На всички е ясно е какво ще става. Започвайте да се подготвяте психически и да сте готови максимално да защите най-уязвимите групи...деца и по-възрастни. На първо място, идиотите, които още смятат да си маат крачолите в северна Италия да помислят отново. Второ, тия, които сега се връщат или са се върнали скоро...да се самоизолират и ако, нали, нещо...знаете, няма да стане с ракия и сланина. Трето, тъй като държавата и нейните инстутиции са парализирани от необратима умствена изостаналост , ше требе да вземете нещата в свои ръце и си опичайте акъла, защото тия деца, майки и баби, дядовци от статистиката... може да се окажат вашите.
(Виж повече >)

Пътната полиция се сети за изискване към колите на газ 6 години след приемането му

/ България 28
DS DS / Неутрално
На въпрос на "Дневник" защо е нужна подобна акция, при положение че такова нарушение няма пряко отношение към пътната безопасност..... Абе и сако и тако....по принцип газифицираните автомобили са по - пожароопасни, ама при запалил се автомобил едва ли някой ще тръгне да рови в жабката на колата да вади талона за да види с ково гориво е....
(Виж повече >)

Цитат на деня: Това, уважаеми колеги, не е статистика, това е национална лотария

/ Цитат на деня 57
btc18521004 btc18521004 / Неутрално
[quote#16:"hamiltonf"]До коментар [#12] от "Deaddark":И този човек е преподавател, преподава на студенти, обърква им главите, и това през 2020?! Вместо да преподава в затвора...Тъжна българска история...[/quote] Имайте предвид, че и оня другият загубеняк Виденов е доц. и др. и преподава -Управление на проекти и програми, Международен проектен мениджмънт, Корпоративен инвестиционен мениджмънт, Външноикономическа политика, Европейска интеграция и Международни бизнес преговори, договори и сделки. Този какви ги къдри не е ясно, но го прави в Европейски колеж по икономика и управление. :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.