Борисов, закопа "Левски"!

Статистика

  1. 252890 Комикса общо
    /
    75 Комикса за деня

Коментари на часа

Проф. Николай Радулов: Или лъжат как и защо е подслушван президентът, или не познават закона

/ Анализи 43
oak17621787 oak17621787 / Неутрално
[quote#31:"4i4oti"]"Постепенно заглъхва в медиите под напора на нови скандали безпрецедентното разпространение на подслушаните разговори на командира на Военновъздушните сили ген. Цанко Стойков и президента Румен Радев, без да е поел някой отговорност и без да е потърсена в съответствие със закона отговорност нито за подслушването, нито за разпространението."Продължава да ме изумява критиката на "разтревожените от корупцията и жадни за истината" люде и институции. Тя се съсредоточава върху средствата за придобиване на информацията, а не върху скандалното и нарушаващо закона съдържание. Забавно е и умнокрасивото уважение към "милиционера" Радулов и презрение към Гешев, защото е "милиционер" - т.е. нашите милиционери са знаещи и добри за разлика от останалите милиционери. [/quote] Милиционера ми е много по-добър от милиционера ти. 🤣🤣🤣
(Виж повече >)

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 100
Realist Realist / Весело
До коментар [#72] от "Gretel": https://finance.yahoo.com/quote/GILD?p=GILD&.tsrc=fin-srch Гледайте не индекса, а определени компании. И собено, тези които бяха активни при предишните зарази- СПИН, САРС, Ебола, ..... Фармацевтичните компании произвеждат от ботокс, през разхлабително, до лекарства за новите болести. Това е огромен пазар за много различни неща. Познавайте отделните играчи.
(Виж повече >)

Проф. Николай Радулов: Или лъжат как и защо е подслушван президентът, или не познават закона

/ Анализи 43
oak17621787 oak17621787 / Неутрално
[quote#29:"Petia Vladimirova"]До номер 28. "Защо не пишете,че Радулов е завършил Първи факултет "Държавна сигурност" в Симеоново и до 1989 г. е работил като ДС офицер в Софийско градско управление?!"------------------------------Не го пишем, защото не е вярно. [/quote] Сериозно: Биография Роден е на 13 януари 1956 г. в град София. През 1975 г. завършва гимназия. През 1981 г. завършва Академията на МВР със специално „Управление на обществения ред и сигурност“. От 30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на Държавна сигурност, а от 24 декември 1985 г. е старши разузнавач в управлението[1] Малко да се засрамим А?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.