"Левски" потъва! Викай Костов за помощ!

Статистика

  1. 252780 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тайсън Фюри нокаутира Уайлдър и го свали от трона на световния бокс

/ Спорт 51
ь ь / Неутрално
[quote#41:"Тюфлекчия"]До коментар [#39] от "Pontif New Dnevnik SUCK":Абе нашият може да е всякакъв (не съм му фен въобще), ама за да се бие за пояси значи има нещо. На това ниво даже за спаринг не те викат ако не ставаш.[/quote] Много хора не искат да го признаят, но Кобрата си извоюва достойно правото ... да се "пенсионира" подобаващо, с хонорар за какъвто някои само могат да мечтаят, без значение от изхода на боя.
(Виж повече >)

Годината е 2020. Усеща се като 1981 г.

/ Анализи 86
осмоъ осмоъ / Неутрално
има сериозен проблем с възприемането на българската история от времето на Османската империя. Като черна тъмна робска дупка, особено между 15-18ти век. В НИМ като гледах как е представено това време - излиза че тогава освен църковно изкуство друго не е имало.
(Виж повече >)

Годината е 2020. Усеща се като 1981 г.

/ Анализи 86
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
До коментар [#35] от "baba_zozolana": +++ Точно така е, министърът трябва да е наясно, че не може да изнася икони в чужбина, независимо дали изложбата е в Париж или Мацква и каква е темата на изложбата. Но като гледам в коментарите колко хора изобщо не са наясно що е икона и за какво служи, няма да се учудя и министъра да е пълен профан в това отношение. Синодът е прав в случая, а троловете, на които в главите им е само Путин, КГБ и Мацква, могат да си изпратят кафЕвите гащи на изложбата в Лувъра.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.