Единица мярка за интелигентност: "ционер". Съответно, една хилядна от това:един "мили-ционер"

Статистика

  1. 252780 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тайсън Фюри нокаутира Уайлдър и го свали от трона на световния бокс

/ Спорт 51
ь ь / Неутрално
[quote#41:"Тюфлекчия"]До коментар [#39] от "Pontif New Dnevnik SUCK":Абе нашият може да е всякакъв (не съм му фен въобще), ама за да се бие за пояси значи има нещо. На това ниво даже за спаринг не те викат ако не ставаш.[/quote] Много хора не искат да го признаят, но Кобрата си извоюва достойно правото ... да се "пенсионира" подобаващо, с хонорар за какъвто някои само могат да мечтаят, без значение от изхода на боя.
(Виж повече >)

Годината е 2020. Усеща се като 1981 г.

/ Анализи 89
осмоъ осмоъ / Неутрално
има сериозен проблем с възприемането на българската история от времето на Османската империя. Като черна тъмна робска дупка, особено между 15-18ти век. В НИМ като гледах как е представено това време - излиза че тогава освен църковно изкуство друго не е имало.
(Виж повече >)

Годината е 2020. Усеща се като 1981 г.

/ Анализи 89
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#42] от "spiegel": "Но КАСКЕТИТЕ работят по въпроса." И почва има, доколкото забелязвам. Народната милиция веднага обяви Свободна Европа и Дойче Веле за "вражески централи" , само че този път кремълски, за разнообразие. За сведение на необразованите фуражки, и тогава, и сега Свободна Европа се издържа от Конгреса на САЩ, а Дойче Веле - от германската държава (не ГДР на Хонекер). Някои по-будни граждани дори се заровиха в биографията на авторката, за да не остане скрит вражеският й произход... Тъй че, както ти казах, почва за комунофашизъм има предостатъчно.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.