Апартамента в който живея безплатно       не е спечелен с пари от лотарията

Статистика

 1. 268870 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Америка се завръща" и то не с "трети мандат на Обама" - Байдън обяви екипа си

/ Свят 333
deutschwagen deutschwagen / Неутрално
До коментар [#326] от "putinxujlo": Ти май не искаш да признаеш очевадната реалност. 45-годишна тоталитарна диктатура не се гради на 20%. Защо според теб СССР е наредил в перидоа 1945-1950 в НРБ да се изкорени със ила влякакъв вид опозиция и да се гаранитра монопола на БКП във властта? Когнитивен дисонанс? Фактите са, че Димитров е осъден и не е стъпвал в Бъглария 20 години преди СССР да го върне и да му връчи мандат за създаване на тоталитарен съветски сателит, който да изпълнява волята на СССР.
(Виж повече >)

"Америка се завръща" и то не с "трети мандат на Обама" - Байдън обяви екипа си

/ Свят 333
deutschwagen deutschwagen / Неутрално
До коментар [#327] от "putinxujlo": Виждам, че темата е много лична за теб. Но това не може да оправдава изкривяването на истината. Предатели си имаме достатъчно, но без червената амрия щяха да са или обесени, или в затвора, или на гости при Сталин, като Гошо Тарабата.
(Виж повече >)

"Америка се завръща" и то не с "трети мандат на Обама" - Байдън обяви екипа си

/ Свят 333
deutschwagen deutschwagen / Неутрално
До коментар [#330] от "bobyb": [quote#330:"bobyb"]До коментар [#321] от "bobyb":но в същността си останаха същите мародери като дядовците им сложени на власт от СССР през 1944та.▪️▪️▪️▪️▪️Ти за моите дядовци по-леко малко с думите си! Погледни по-добре на своите дядовци-предатели😡 —цитат от коментар 327 на putinxujlo Още не си го научил май българския или ти убягва простата логика? Какви твои дядовци, да не би те да са дошли на власт през 1944та в България? Става дума за същите комуняги и криминални престъпници назначени на власт от СССР в България, които държаха властта 45 години и после си я трансформираха в икономическа и политическа. Все пак е забавно как първата ти мисъл е била че някой е нарекъл обикновените съветски войници мародери по това време. Изглеждаш като "гузен негонен бяга", ако си чувал тази българска поговорка[/quote] Не само това, ами едва ли не ние трябва да се чустваме отговорни за потушаването на анти-комунстическите възстания в Унгария и Чехословакия, защото армията на НРБ е участвала (аз лично знам да сме чуаствали само в събитията в Чехословакия). Нищо, че интервенцията е инициатива изцяло на СССР. Но в същото време престъпленията на червената армия не бива да се критикуват. Интересно, дали ние и армията на НРБ също са виновни за жестокото потушаване на бунтовете в ДДР през 1953. Или може би ние и немските предатели от ДДР, които сами са поискали съветските танкове да се намесят. После и стена са поискали да се построи, СССР само са доставили крановете....
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  Иахти и мазната сура

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.