Поляците излязоха по-добри търговци от нас

Статистика

  1. 252939 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ГЕРБ пак готви промени в конституцията, за да разследва главният прокурор приватизацията

/ Политика 80
Toni Ivanov Toni Ivanov / Неутрално
Когато те управляват прости калинки ще говорят глупости такива завършили право в ПУЦ-а на полицията в Симеоново. Господа,дори да промените Конституцията то тези промени ще важат от излизането им в Държавен вестник и за в бъдеще и нямат сила в минало време,така че това е само за отклоняване на вниманието от назрелите проблеми. Както се казва "много шум за нищо"...
(Виж повече >)

"Сити" шокира "Реал" с късен обрат на "Бернабеу"

/ Спорт 23
Митев Митев / Неутрално
До коментар [#20] от "Noise": Ами ето, и да се напънеш не можеш да дадеш по-ясно доказателство за комплексите, които цял живот няма да можеш да избиеш!. Щом и след мач на Сити и Реал говориш за Юнайтед и то с мен. Жалкар!
(Виж повече >)

Колко смъртоносен е новият коронавирус

/ Свят 73
k_ k_ / Неутрално
До коментар [#67] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира": Първото изречение е: "Учените все още не могат да кажат колко смъртоносен е наистина новият вирус, който се разпространява по света. Още по-мистериозно е, че равнището на смъртност е различно в отделните райони на Китай." Ти си един от малкото в това "общество" който е показвал нишани на мисъл, ама в тоя случай ме разочараваш. Паплачосахте ли се вече в Шумен от грипа? Не моем да го повярвам, верно. Всички хора от Шумен са здрави, разумни хора.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.