К'во ще правиш днес ? Профилактика  на президентството...Защо?

Статистика

  1. 252732 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Расисткият интернационал: без структура, но свързан онлайн

/ Свят 56
venci4 venci4 / Весело
..."Стрелбата, която взе девет жертви в германския град Ханау и изглежда е пряко свързана с "ксенофобски подбуди", е поредната в дългия списък от кървави актове, извършени на Запад от хора, опитващи се да защитят "бялата раса", застрашена според тях от миграциите, глобализацията и исляма..." Дълъг, дълъг, колко да е дълъг?.. 5-6 случая най-много... Ако преброим случаите от към обратната страна и съпоставим съотношението в численост, направо са смешни тези пропагандни либерални драсканици.
(Виж повече >)

Расисткият интернационал: без структура, но свързан онлайн

/ Свят 56
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
[quote#12:"Дневник е превзет от герберо фашисти"][/quote] Нападателят от гарата край Мюнхен не е ислямист Според очевидци нападателят викал "Аллах е велик", нахвърляйки се с нож срещу пътници на железопътната гара в Графинг, на около 30 километра източно от столицата на югоизточната германска провинция. Разследващите започнаха да проверяват дали той е имал някакъв политически мотив. Но след заседание на регионалното правителство баварският вътрешен министър заяви, че нападателят е психично болен и изключи вероятността за ислямистка връзка. Мъжът освен това е злоупотребявал с наркотици. "Нападателят в Мюнхен е имал психически проблеми, съобщиха от баварската прокуратура на извънреден брифинг. По думите им няма данни 18-годишният Али Давид Сонболи, който е от ирански произход, да е бил радикализиран или действията му да са били политически мотивирани. Той се е лекувал от депресия." Значи, ако нападателят вика «Аллах Акбар» и симпатизира на Ислямска държава, значи политическите му убеждения нямат значение, няма значение, че е ислямист, а важното е, че е луд или взима наркотици?! Обаче ако нападателят е бял, значи задължително е десен (незнайно защо), при това е задължително расист, нищо че е напълно луд?! Е, затова ви обвинявам вас, либерал болшевиките, че не сте на "ти" с логиката и изобщо с мисленето и сте най-големите лицемери и расисти.
(Виж повече >)

Расисткият интернационал: без структура, но свързан онлайн

/ Свят 56
👀 👀 / Неутрално
До коментар [#27] от "Дневник е превзет от герберо фашисти": Лош, нелош, имат катедра за заличаване на бялара раса. Сам си прави изводите. За мен е скандално и нечовешко да подготвяш бъдеща оптични а срещу белия човек
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.