Какви е юнаци раждала, раждала, ражда и днеска академията на МВР.

Статистика

 1. 252430 Комикса общо
  /
  73 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 86
Торбеш Торбеш / Неутрално
Европа дали може без расссия? Може. И още как! Европа е създала кажи-речи всичко, дори САЩ, даже и Сесесере-то (Германия постави на власт болшевиките със свои войски и с въоръжаване на немските и австро-унгарски военнопленници - това впрочем е червивата армия) без да й трябва помощта на някаква там расссия. Газът на расссия? Може и без него. За едно лято могат да се изградят терминали за втечнен газ. Втечнен газ има в изобилие. расссия обаче дали може без Европа? Може, разбира се. В състояние на крайна бедност и изостаналост. Очевидно е и сега.
(Виж повече >)

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 86
citoplast citoplast / Весело
[quote#25:"Велков"]Ами топката е подадена с елегантен пас... идеята е да се играе европейски футбол, американският е груб...[/quote] Прав си Велков, много си прав! Груб е американския футбол и съюза нерушим го разбра! И то веднъж и завинаги!
(Виж повече >)
Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на tda10501756
  tda10501756
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  Браво на Дневник! Удряте рекорд - комикс препоръчан от цели двама души, а ние знаем кои са те Атанас и Христо, комунистическия съдя и прокурор, който единствен от съдиите и прокурорите преди 1989 г. не е бил член на БКП, не се подхилквайте има и такъв съдя и отрочето от комунистическото семейство Бойкакиеви в което има жена генерал на СССР.

 2. 2 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7855 Неутрално

  Кара, нямаш грешка!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.