Не търсете комедия  в току-що написана трагедия

Статистика

  1. 260624 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Цитат на деня: Колкото българи отиват в Гърция, толкова гърци идват в България

/ Цитат на деня 155
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#123:"Да вярваме на истината"]До коментар [#116] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Ти само природата не можеш ми купи. А това приключваме.А може да ме наричаш както си искаш. Още едно число не си ми оборил:)Включително за 43-те милиона израелски инвестиции в Габрово:) Ето строят ЛС тюбс втори и трети корпус:)Така, че как ме наричаш няма никакво значение.Хули си България колкото си искаш. Пак си е твой проблем.[/quote] МЮНХАУЗЕНЧО😀😀😀! България НИКОГА не хуля, хуля булгаристанските мурафети! ВИНАГИ съм хвалил България сред мойте израелски познати като "страна със швейцарска природа, ама каплави пътища и инфраструктура" (това до преди 20 г). И като "страна с фантастични вина/ракии на неимоверно евтини цени, и с не лоши ресторанти, ако имаш препоръки къде ДА НЕ ходиш". Относно "необорените числа": Виж, МЮНХАУЗЕНЧО, като инженерин когато твърдя нещо го аргументирам и с факти от достоверен сайт (или се позовавам на дългогодишния си опит и обяснявам нещата на разбираем за лаиците език). Е, не очаквам от калинка да раздЕли "туристите" от Гърция на курортисти/пазаруващи. Ама ако почнеш да се пИнявиш че 'СИЧКИТЕ били курортисти, би трябвало ТИ да се аргументираш! А не аз да се ровя в статистиките да търся кой' курортист и кой-пазаруващ. До коментар [#123] от "Да вярваме на истината":
(Виж повече >)

Цитат на деня: Колкото българи отиват в Гърция, толкова гърци идват в България

/ Цитат на деня 155
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#126:"nema_labavo"]До коментар [#116] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Питам, не се заяждам/не ти се надсмивам😀До коментар [#87] от "nema_labavo":Надявам се :))Иначе, миналата година, за трите пъти излизане от БГ, на всички сухопътни граници питат къде отиваш и за какво. Та за това си мисля, че така се прави и статистиката. Изключая Шенген, ама все от някъде си влезнал. пак си в статистиката. [/quote] Ами не, НАИСТИНА не ти се надсмивам (виж к'о съм написал на Мюнхаузенчо и открий разликите😀). А че питат по границите...летищата "цел на пребиваване"-да, питат по цяла Европа, и в България също. Дали регистрирват отговорите някъде...не съм толкоз сигурен. В чужденеция знам че сканирват паспортите и има система която проверява/отчита дни престой. Иначе...и там не съм сигурен дали отчитат престой като бизнес или друго. Дъъъълги години летях до Италия (често на отиване или връщане през България) и на въпроса "цел на посещщението в Италия" отговарях "бизнес енд плижър, екуал партс", ухилваха ми се разбираемо, удряха печат "влязъл" и ми пожелаваха "добре дошъл"😀 До коментар [#126] от "nema_labavo":
(Виж повече >)

Цитат на деня: Колкото българи отиват в Гърция, толкова гърци идват в България

/ Цитат на деня 155
Сахаров Сахаров / Неутрално
Не, не е, за съжаление...въпреки убийствената прилика, насреща ни не е Хорас Бинг от "Доктор Куин Лечителката", а някаква проста, крумовградскта п*ка
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.