Не се налага да доказвам нищо Аз само ви информирам

Статистика

  1. 254402 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Британски фермери подготвят чартърни полети за работници от България

/ Свят 72
Hafthor Hafthor / Неутрално
"Морел казва, че ферми вече са затворили врати не толкова заради коронавируса, а защото заради Брекзит нямат работници." Ами англичаните да запретват ръкави и на полето, защото иначе ще мрат и от глад освен от коронавирус. Както се казва, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.
(Виж повече >)

Британски фермери подготвят чартърни полети за работници от България

/ Свят 72
Judjuk Judjuk / Неутрално
Страх лозе пази. Великобритания е най-рисковата страна по отношение на заразата. Берачите едва успяха да избягат оттам. Но има и проблем. България рискува като ги прие обратно. Десет области бяха заразени от тях, вкл. Сливен и Кърджали. Сега пак да ги пуснат ще е безобразие. Докато излетят за чужбина ще се влачат по пътища, гари и автогари и летища и ще сеят заразата. Властите знаят, че вирусът не носи на майтап, но продължават да се заиграват. Генералът каза, че студентите никъде няма да ходят, това за всички трябва да се отнася.
(Виж повече >)

Мутафчийски: Предстоят ни най-тежките времена

/ Видео 106
Athanatos Athanatos / Неутрално
[quote#43:"so"]Най-лошото тепърва предстои, наистина. И то ще дойде когато отмине епидемията и видим погрома над и без това крехичката си икономика, стотиците хиляди безработни, изперкали и разорени хора без стотинка в джоба. [/quote] Предците ни са преживели десетина войни, коя от коя по-убийствени... И въпреки всичко след 1-2 години са се справяли. Защо мислиш, че сега ще е по-различно?! Да, ще има пообеднели, ще има и такива, на които ще им се наложи да харчат от парите си за черни дни... А само си помисли, какво би било, ако смъртността на този вирус не беше 5%, а 50%? Или ако покосяваше предимно млади хора, а не възрастни?! На много хора все още им се струва шега работа, или конспирация, или и аз не знам какво... #ОстаниВкъщи #StayHome
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.