Ако пак изберат нинова за вожд на БСП, значи Иво Христов е прав за 80%.

Статистика

  1. 254740 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Магдалена Малеева: Това, което се случва сега, е генерална репетиция за бъдещето

/ Видео 90
Bullet Bullet / Неутрално
До коментар [#68] от "Едно просто момче от Банкя ги накара да му лижат... “...има достатъчно учени, които я подкрепят. Около 92%, доколкото знам. Това е т.нар. научен консенсус, който се отхвърля като лъжа от останалите 8% и техните последователи, които също не са учени, досущ като Малеева.” Те и 99% са подкрепяли църковната теория за геоцентризма и други подобни, ама няма да палим кладите сега. Малеевото, “не ме гледайдте какво правя, ами слушайте какво ви думам”, няма как да хване дикиш. Щот, тя и сетрите и оставиха колосален вълероден отпечатък, ама сега ръсят светена вода, от амвона на природозащитника.
(Виж повече >)

Оценката за "възродителния процес" 30 г. по-късно: по-скоро негативна, но все още полярна

/ България 251
Glas Glas / Неутрално
До коментар [#184] от "anonim440": Комунизмът и ислямът атакуват Църквата от вън и са ясно видим враг. Докато вие сектантите-разколници сте като вълци в овчи кожи,които се представяте за вярващи,а сте изпълнени със злоба и омраза врагове на християните,които лицемерно се мъчат да заблуждават всички.
(Виж повече >)

Емил Караниколов: Българската индустрия може да спечели, но след епидемията

/ България 136
Мавродинов Мавродинов / Неутрално
В криза лъсват дефектите в една икономика. Лъснаха и в нашата. Прекалено много слугински бизнеси, прекалено много туризъм.... Ето как се озъби презастрояването по морето и при ските. Едно вирусче и край. А всичко нужно, което можем да си произвеждаме - чакаме от Китай. Така е и със земеделието. ОКТОПОДИТЕ налапаха субсидиите и сеят жито за износ. А хората, които могат - ходят да работят като гастарбайтери земеделие за привлекателните плодове и зеленчуци в чужбина. Сега РЕВЯЩИТЕ бизнесмени да си размърдат мозъците, щом са големи бизнесмени. Нали натрупаха капитали. Да ги вложат в индустрията. Във важните и полезни храни , плодове и зеленчуци. Търсене за всичко и по много е налице. За съжаление съм на години, когато не ми е времето. А сега е времето за млади, смели и мислещи предприемачи. Те ще променят и света и България.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.