....разбрали са за куфачето.... ....за което ми казваше ли....или за....

Статистика

  1. 254676 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Петролът рязко поскъпна, очаква се сделка за голямо свиване на добивите

/ Свят 126
Аскет Аскет / Неутрално
[quote#106:"Pontif New Dnevnik SUCK"]И нещо друго, аз съм тука от 35 години. [/quote] [quote#111:"Pontif New Dnevnik SUCK"][quote#90:"Аскет"][/quote]And by the way go F yourself![/quote] Хиляди пъти съм задавал един и същи въпрос и никой "чужденец-отродител" не ми е отговорил задоволително... След като 35 години си там, така ли не можа да намериш американци, с които да си лафиш, американска среда, в която да се въртиш, американски форуми, в които да пишеш... Уж всички сте забравили за България и не искате да си спомните за "ада", все в български форуми се врете, все акъл наливате... Ми пишете в тамошни форуми, наливайте им акъл на тамошните... Кво непрекъснато грачите и бълвате помия срещу нас... Да си 35 години в една държава и да няма с кой един лаф да си смениш... Едва ли можеш да си представиш какъв си, след като всички те отбягват! Егати! ------- Огромната част от нашенци (те са над 99%), които пребивават в чужда държава с години, но си пишат с мекота, уважение, разбиране, без изхвърляне, без обиди, държат на чуждото и своето достойнство и е удоволствие да се общува с тях. Но има 1%, който, като почнат, няма спиране - аз съм трилионер, аз мога, аз успях, вие сте простаци, идиоти, некадърници, не знаете, не можете, псуват като каруцари (виж се! - и дори няма да се извиниш за тази простащина!) Егати комплексарщината!
(Виж повече >)

Заразените по света са над 1 млн., жертвите - 51 хиляди

/ Свят 38
Да вярваме на истината Да вярваме на истината / Неутрално
До коментар [#29] от "eti mehter": Не е вярно. Въпреки, че очевидно криехте, което сега е видно тезата ми беше, че няма смисъл. Като почнат да измират масово хора каква полза.

Караянчева: Депутатските заплати ще са по-високи, за да даряваме

/ България 93
Мунчету на Боeку Мунчету на Боeку / Неутрално
До коментар [#76] от "ИдиотСтаврев": уф, ноо искам събера германчите, ма неа стане. мен още преди години ми беше неприятно кат ралта па слет простотиите от 1.0 ептен неам идеа кво и защо се случва. за капак не моа си позвола и десет кинта да инвестирам :(
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.