- Крайградски

Статистика

  1. 255080 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борисов се възмути от упреците на Радев: Това е вероломно нападение

/ България 112
xnk52647761 xnk52647761 / Неутрално
Аз ако съм на мястото на Борисов ще игнорим напълно словесните фекалии на резидента. Какво значение има какво е издекламирал едит прост фатмак? Трябва ли да се пада до интелектуалното му ниво. Все пак да не забравяме че Решетников назначи резидента точно за да приказва глупости и да пречи. Като му се обръща внимание, реално му се помага да върши тази антибългарска работа.
(Виж повече >)

Борисов обяви "наваксване" за членството на България в еврозоната до края на април

/ Бизнес 79
Капабланка Капабланка / Неутрално
Някой да остана още, който смята, че Барба Ганьос не е идиот?! Преди два месеца лично той каза, че еврозоната не ни е вече приоритет, но сега - обрат! Преди години Белене беше гьол, но после - пак той - се превърна в първостепенен и важен обект, който да изградим! А преди месес само медицинските сестри бяха терористки, а сега - пак той го каза - вече са герои! И всеки, който е гласувал и гласува пак за този нефелен и лъжлив елемент, е по-голям глупак и от него.
(Виж повече >)

Борисов обяви "наваксване" за членството на България в еврозоната до края на април

/ Бизнес 79
Индиана Индиана / Неутрално
Темата не заслужава коментар по принцип. Но да речем, че Баце е видял пропастта пред държавата, и как голямата част от помощта ще замине в Еврозоната. Ами крайно време да се потърси сметка на разни кръгове, които продължават да дърпат държавата назад към блатото.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.