Що ме ядосвате          с тия винетки

Статистика

 1. 254952 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Гешев предложи замразяване на заплатите в съдебната система заради коронавируса

/ България 23
Kamenarski Kamenarski / Весело
[quote#2:"truly"]Хубави лафчета, съвсем в тон с другите полулисти. Хайде сега да свършим и малко работа! Едни 75 млн от ББР, преди това едни 250 млн от същата банка... министри, вождове... [/quote] +++ Ако вземе да "пипа" там, ше му осиротее каскета...
(Виж повече >)

Бившият шеф на БНР взел 30 хил. лв. обезщетение, след като гласувал оставката си

/ България 26
Bramasole Bramasole / Неутрално
Поредната жалка история! Давам си сметка за колко смислени и нужни каузи би имало средства, ако мароканските скакалци /а не калинки/ не унищожаваха републ. бюджет. Този "незаменим" кадър Св. Костов си е повишил и заплатата в разрез с всякакви нормативни разпоредби, но никой не е реагирал на това: https://19min.bg/news/8/118661.html Скандалният случай ми напомни за съдия Венета Марковска, която е избрана за конституционен съдия, въпреки сигнали, че не отговаря на критериите за встъпване в поста. Клетвата ѝ като конституционен съдия е провалена от президента Плевнелиев, който демонстративно напуска залата. След това Марковска се пенсионира с получени 20 брутни заплати /близо 100 хил лв/, вместо да бъде разследвана. Докога?
(Виж повече >)

Гешев предложи замразяване на заплатите в съдебната система заради коронавируса

/ България 23
Svetlozar Kostadinov Svetlozar Kostadinov / Неутрално
Това, както и депутатските заплати е прах в очите. За какво са им заплати като на тях доходите им са от други "пера"? Депутатските заплати са нищожна сума на фона на грабежите в държавата. Ама тълпата винаги кълве на такива показности.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.