По -добре уморен отколкото упоен

Статистика

  1. 254882 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение, след като състоянието му се влоши

/ Свят 141
selinda selinda / Неутрално
До коментар [#112] от "eminem9876": Какъв антихрист, извинете? Антихристи и същински сатани са всичките комерсиализирани попове, които се интересуват само как да изкарат някой лев от свещи и клонки и да им целуват ръцете, с цената на това да се зарази някой и той да умре. Това какво общо има с Исус? А? И с християнската човечност? Църквата за пореден път вместо да направи нещо смислено и да помогне на нуждаещите се, изнудва властта, манипулира миряните и поповете мислят само за собствените интереси, които са комерсиални. Тези хора не знам как ще ги посрещне създателя им.
(Виж повече >)

Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение, след като състоянието му се влоши

/ Свят 141
zz_s zz_s / Неутрално
[quote#62:"plamen_b"]Пусти и вирус! Ако се гледат всички заразени, нетой е безкрайно смъртоносен (не повече от 2-3%), но за някои хора нещата се развиват бързо и в лоша посока. Дано г-н Джонсън има късмет... [/quote] Ми аз за себе си знам. Карал съм три бронхитпневмонии. Последната изключително тежка, бяхаме изолирали сам докато ми излязат бактериологичните и ирусологичните изследвания. Имам аритмия и високо кръвно, на 56 съм. Много хора са със заболявания повишаващи риска от лош край. Трябва ли заради шяпа словоблудстващи празноглавци, да се подлагат хората на допълнителен риск.
(Виж повече >)

Прокуратурата и изпълнителната власт сриват крехкото доверие в съда

/ Анализи 59
zakkwylde zakkwylde / Неутрално
Естествено другарят Брегов тотално греши, че прокуратурата и правителството рушат доверието в съда. Българските власти просто логично следват фактите, посочени им иззад океана. След като българските институции поискаха доказателства, очевидно такива са били получени. https://www.dnevnik.bg/video/svobodna_evropa/2020/02/11/4028153_matju_palmur_gotovi_sme_da_nazovavame_licata_koito/ Вярвам, че началото на обезпаразитяването на съда от българска страна също е внимателно наблюдавано с цел внасяне на корекции и допълнения в процеса на санитаризация. Вярно е, че една шепа христофили и лозанотропи ще тичат с изменени лица, но това е въпрос без особено значение за процеса.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.