И Гешев и Борисов ще ги разглежда Кьовеши, щот много знаят.

Статистика

  1. 254402 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Руска агенция твърди, че има препарат за лекуване на COVID-19

/ Свят 87
Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич / Неутрално
[quote#55:"ь"]Цинично заключение от моя страна ... в Италия смъртните случаи започнаха да намаляват преди няколко дни и тогава ... Путин изпрати няколко самолета и 160 военни лекари, и нещата се " нормализираха".Все ми е тая кой ще измисли лек срещу този вирус, ама да се бие тъпан за нещо непроверено си е тъпо и подвеждащо. Притесненията ми са свързани основно да не се стигне до ситуация да се търси след врем лек ... срещу лека на тоя вирус![/quote] Проблемът е, че светът никога повече няма да бъде същия. Едно от нещата, които се променят е играта на контра, само за да е на контра на "естаблишмента", а от там вярата на Ванга, Нешка Робева, брадва.бг и на руснаци. За това фейк нюз започват да умират много бързо, 90%+ от хората им бият игнор до дупка и в отчаянието си Русия вади и официалните агенции, барем спечели ден-два отсрочка от незибежното
(Виж повече >)

Руска агенция твърди, че има препарат за лекуване на COVID-19

/ Свят 87
putinxujlo putinxujlo / Весело
До коментар [#56] от "rumata": Руснаците току що съобщиха, че новото лекарство не действа върху коронясали русофоби. ============= Не е така ☝️ " не действа върху коронясали обнулини"

Руска агенция твърди, че има препарат за лекуване на COVID-19

/ Свят 87
vpt vpt / Неутрално
До коментар [#32] от "gozambo": Това е добра конспиративна теория, която може и да е вярна .. но в случая не мисля че е. Моето мнение е, че просто това лекарство е за друго нещо. Ако помага за ковид, то трябват малко повече данни за да се докаже. Иначе ако има странични ефекти - кой ще понесе отговорността? Тръмп щото го е препоръчал или лекарите? Истината е, че понеже е дженерик много бързо може да се проведе изпитание (то си се провежда например в Ню Йорк сити) и ако дай си боже няма странични ефекти да започне да се използва. Ваксината ще отнеме още година. Никой не пие хапчета просто така. Фармата нищо няма в момента, така че няма и за какво да се бори. Ще им дойде времето като продават ваксини. Между другото, траялс на франсетата е изключително непълен (малка група), с грешки при събиране на данние (в смисъл че се сравняват случай, които са несравними) и не може директно да се вярва.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.