Ура, нов мандат, нов провал

Статистика

  1. 254676 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Цинизъм вместо солидарност" – реакции за повишените депутатски заплати

/ Анализи 13
nwj49315903 nwj49315903 / Любопитно
В ГЕРБ има много политици, които са изчерпани като политици още преди да бъдат избрани за такива ясно, е че са подбирани да нямат човешки ценности и елементарно възпитание! Караянчева очаква да я припознаем като самарянка защото ще дарява от държавната си заплата, много героично няма що! Тази госпожа дали знае, че в България има извънредно положение, откъде да знае тя да не е председател на НС и да го е гласувала?
(Виж повече >)

"Цинизъм вместо солидарност" – реакции за повишените депутатски заплати

/ Анализи 13
boevbisser boevbisser / Любопитно
Увеличените заплати по време на политическа криза напълно илюстрират намаляващата връзка на управляващите с действителността. Така едно време тройната коалиция падна от власт - по време на стартираща криза и повече никога не се възстановиха, особено НДСВ. Няма обаче да се учудя, ако Борисов направи някаква стъпка по темата, даже и символична - той не е глупак, а това може да се превърне в груба политическа грешка.
(Виж повече >)

Заразените по света са над 1 млн., жертвите - 51 хиляди

/ Свят 62
Voiko Voiko / Неутрално
Колкото повече са заразените, толкова по-бързо се разраства болестта. Ето с това е опасен вируса, че е изключително агресивен, болните остават за дълго извън строя - между 21 и 37 дни и за сега от това, което се посочва в статията смъртността е 5 процента, макар, че в Испания в момента е 10 процента.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.