Най-накрая да пиеш сам е социално приемливо.

Статистика

  1. 254568 Комикса общо
    /
    78 Комикса за деня

Коментари на часа

Българите вече не могат да кандидатстват за статут във Великобритания само с лични карти

/ Свят 11
edin drugii edin drugii / Неутрално
ДАли има още желаещи да кандидатстват в държава ,в която неадекватното управление доведе до това и премиера и принца да са с вирусна инфекция , неподготвени и по изостанали от страни да речем като нашата .
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Панически страх изпитват 24% от българите, показва проучване

/ България 78
neadekvaten neadekvaten / Неутрално
[quote#30:"Athanatos"] ... Абе хора, толкова ли ви е трудно да седите 1 месец в къщи и да излизате само в най-належащи случаи? .... [/quote] Целият ти коментар е много разумен, сложих ти "+", но (лично мнение): - Блокадите на градовете са ИЗВРАЩЕНИЕ. Не може да държиш милиони хора буквално в затвор. Хората имат близки в провинцията, къщи на село, и т.н. Идва пролет, всичко живо иска да излезе от града, да подиша въздух, да си проветри главата, и пр. Идва Великден след 2 седмици и нещо. И какво, няма да пуснат хората да идат в провинцията ли? Ами то че то ще се стигне до бунтове. Тези хора не са самоубийци. Както спазват препоръчителните мерки в града (социална изолация и дистанциране, редовно миене на ръцете, дори и носене на маски, и пр., и пр.), така ще ги спазват и на село, Не вярвам да има малоумници, които, като идат на село, ще почнат да се държат както преди, все едно нищо не се е случило. Дори и да имат някакъв ефект (съмнително!) тези блокади, един месец е предостатъчен като срок. Да не забравяме, че полицаите по КПП-тата, които пипат хиляди декларации на ден, могат да станат източник на зараза. - Забраната за разходки в парковете. След като е доказано, че чистият въздух и слънцето убиват вирусите, защо забраняват едно от малкото здравословни неща? За да психясаме по-бързо ли? Отново: хората са разумни и сами ще спазват дистанция. Добре, нека има полицаи по парковете, които да следят да няма струпване на хора, и всички да са на 2-3 метра разстояние един от друг. Това мога да го приема, но човек да не може да мине по алеите, е прекалено. Тия дивотии (поне гореизброените две, които граничат със садизъм) просто не могат да продължават вечно. Всички други мерки трябва да продължат да се спазват до пълното приключване на епидемията. В коментар номер 20 са изброени основните. Бих добавил и по-вторстепенните мерки: пране само с гореща вода (над 60 градуса) (в този порядък, ако някой баровец има индивидуална сауна, и тя би могла да е от полза), ядене на повече чесън, лук, джинджифил (!), пийване на ракия (въпросът е в дозата - 20 или 200 грама на ден), червено вино, взимане на повече витамин С, цинк, селен, и др. Колкото повече издевателстват над нас с всевъзможни рестрикции, глоби и пр., толкова по-бързо ще се изчерпи търпението на хората. Айде със здраве! И бъдете некоронясани!
(Виж повече >)

България остава страна с "умерен риск" от забавени плащания и лоши вземания

/ Бизнес 8
Sir Humphrey Sir Humphrey / Неутрално
"Мониторингът обхваща 242 държави..." Ъ? "There are 195 countries in the world today. This total comprises 193 countries that are member states of the United Nations and 2 countries that are non-member observer states: the Holy See and the State of Palestine." https://www.worldometers.info/geography/how-many-countries-are-there-in-the-world/
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.