Документ за преминал вирус е на цената на златото Да, като открит лист във времето на  соца.

Статистика

  1. 254740 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ВМРО иска освобождаване на засегнати от кризата фирми и граждани от наеми и данъци

/ Политика 19
plamen_b plamen_b / Гневно
Значи който е взел под наем държавни или общински помещения - да бъде освободен от наем ("по преценка" на министрите, областните управители и общинските съвети). Който обаче е под наем с частни хазяи, да продължава да си плаща наема в пълен размер. Това не е ли нелоялна конкуренция? (Да не говорим за щетите на държавата и създаването на условия за корупция на всички държавни нива!)
(Виж повече >)

УЕФА заплаши с изхвърляне от евротурнирите при прекратяване на първенствата

/ Спорт 29
plamen_b plamen_b / Весело
[quote#15:"magelan"]Ако властта и финансовата сила на такива кто ФИФА , УЕФА и МОК се редуцира силно след кризата поне едно добро нещо ще се е случило. [/quote] Всъщност, финансовата сила и на тези и на други федерации е в монополното им положение в спорта. Но те са нищо без спортистите и отборите, без зрителите пред телевизорите и запалянковците по стадионите. Ако турнирите не се организират под тяхна егида, ще е под нечия друга. Е, може би не могат да се наричат "олимпийски" игри (запазена марка на МОК), ще се наричат другояче...
(Виж повече >)

Слави Трифонов към Борисов: Я не ми се карай

/ Едно наум 336
Дон Кихот Дон Кихот / Весело
До коментар [#331] от "inatlivka": "Няколко персони видимо стискат палци властта да се провали в борбата с корона вируса, за да яхнат народното недоволство и без свят да се катерят по трупове. Жалка картинка. Не съм учудена ни от песоглавеца, пардон гологлавеца ни от шофьора на самолет Позор" Твоите герои (те са и любимци на 80-те процента дебили), дават мило и драго България да се провали не само в борбата с коронавируса, но и във всичко, което става у нас. Тяхното кредо е "колкото по-зле, толкова по-добре". И правят всичко възможно утопиите им да се сбъднат. За късмет, са колкото злобни, коварни и продажни, толкова и бездарни, безсилни и инфантилни! Затова и историята им е отредила достойно място- до разбитото корито. А то е дотолкова разпищолено, че едва ли ще съберат трески за един кръст на бунището, като му дойде времето.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.