Невольо-о-о!

Статистика

  1. 258675 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Едно наум: Пиарката на Борисов се обяви за Шехерезада в "приказката" на Божков

/ Едно наум 251
beastie beastie / Неутрално
Атанас Чобанов 3 hrs · Shared with Public От юли 2019 г. Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лв. С разчупена архитектура, изглежда много шукаритетна, както се вижда от Google Maps. Тия дни ще вдигнем и дрон, за да я огледаме по-добре. Освен вилата младото семейство има апартамент от 198 кв. в София за 352 000 лв. Всичко това е купено с кредити, да не си помислите нещо лошо? Е, друг въпрос е кой ще ви даде кредит от половин милион евро ако сте на държавна заплата с мъжа си. https://www.facebook.com/atchobanov/posts/10163593503155510
(Виж повече >)

Иран - на ръба на пропастта

/ Свят 132
ysy30649588 ysy30649588 / Неутрално
До коментар [#109] от "anonim440": В турския понятията "турски" и "тюркски" се припокриват, но това припокриване е 100% изкуствено. Просто решиха да си кръстят държавата, нацията и езика на една езикова група за да градят нова идентичност, различна от османската и ислямската, от там тръгва всичко. Това е все едно германците да претендират, че всички германски езици са им бащиния. Или румънците да кажат, че са пряк потомък на Римската империя и всички романски народи са румънци. Тюркските племена са имали руни и са имали свои езици, както и много други племена. Но да търсиш днешния турски език при руните? И славяните са имали руни, та кой днешен славянски език може да претендира за по-дълбока древност по тоя повод? Може би словенският или словашкият, защото коренът им е като на езиковата група?
(Виж повече >)

Валентин Златев: Призован съм като свидетел, ще се явя

/ България 135
4u4o 4u4o / Неутрално
Някои коментари тук по отношение на Златев са доста неадекватни. Проверете в руската преса и ще разберете, че Златев в момента е низвергнат от руската олигархична върхушка. В случая Гешев изпълнява заръка на Русия, да го притисне.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.