Ще си увеличаваме заплатите, защото ще даряваме извинения.

Статистика

  1. 258302 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Евтин ли е ремонтът на старите софийски метровагони в Русия

/ България 18
442 442 / Неутрално
Така става като си съсипеш цялата индустрия. Ако се направи едно изследване, ще се види, че са закупени такива кари на много по-висока стойност от построяването на няколко завода за производството им у нас. Ама майната му, да бачкат маймуните, Ние ще харчим пари.
(Виж повече >)

Втори опит: SpaceX стартира исторически полет (хронология)

/ Свят 491
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#479] от "mitko11": “Ето го и най-забавния психиатричен коментар.” Конкуренцията за топ идиот в нета е голяма. Явно новината е смъртоносна за последната техническа гордост на Русия - способността й да вози врага до МКС. От днес врагът си има Тесла с кожени седалки, едва ли ще седне в Москвич с манивела, при това за двойно повече пари. Интересно е да се припомни, че именно руската надменност и изнудвачество, гарнирани с пословичната им мърлящина, амбицират Мъск да си строи всичко сам. В биографията му се описва как отначало, когато още обмисля космическата си програма, отива при руснаците да спазари тяхна ракета-носител, с която да работи. Ония го посрещат с 24-часов маратон от ядене и пиене, песни и пляски, речи и показуха, след което му искат такава exorbitant цена за тенекето си, че той става и си вика такси за Шереметиево. The rest, as they say, is history. Плюс червена рубинена петолъчка на гроба на Роскосмос.
(Виж повече >)

Втори опит: SpaceX стартира исторически полет (хронология)

/ Свят 491
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
Добро утро! Гледам, много коментари са се изписали - някои смислени, други русофилски... Най-забавно ми беше да прочета, че Илон Мъск е един имитатор, който копира с примитивната си ракетка и дяланите си с теслата Тесли постигнатото от бай Таню Безработния преди 35-50 години. Наистина е забележително как по материал от един единствен човек може да се напише цял учебник по психиатрия. На нормалните хора - хубав неделен ден.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.