наказание за всички ритнитопковци за нарушение на мерките ми.

Статистика

  1. 258387 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Божков разказва в комикс, че плащал част от печалбата от хазарт на управляващите

/ България 316
SaveBG SaveBG / Неутрално
Ilian Vassilev 2 hrs · Как се държи власт? Едни 20 процента ще ни даваш и ние няма да те пипаме. Божков би могъл и да бъде по-директен, но това би било твърде прозаично. Ключовата дума е "с един приятел", тоест свидетел има. Нарочно вкарват закон с вратичка, като тълкуването остава за тях. Не зная как вие гледате на това, но за мен това покрива дефиницията на ОПГ, с ясен ръководител. Въпросът е, след като е плащал толкова години, какво се е променило? Иначе приказката добре разкрива целия фалш на това управление и неговата дълбоко корупционна основа. Приказката разкрива и разликата в уязвимостта на Борисов и Пеевски. Единията е реално отговорен, с власт, другия е паяк, и винаги може да каже, че е бил в Дубай. Още нещо - вижте кои са гласували в Народното събрание поправат - това ще ви разкрие и истината за депутати, които са просто безкритични и безмълвни "печати". За това и качеството им катастрофално падна. Трябва им прости хора, които натиска бутони. И сега един "обвиняеми", ще казват че не коментират приказки на други "обвиняеми". Важното е че Божков им показа, че разполага с информация и доказателства, които могат да вкарат в затвора цялата ОПГ начело с Борисов. С тези откраднати пари след това ще спечелят и изборите. Лошата вест е, че това може да стане само при условия че паднат от власт и имаме друга прокуратура. Но това все някога ще стане. Но едно е ясно, изборът на жанра - комикс, за следващи разкрития, означава само едно, Божков правилно е преценил, че единственото му оръжие са медиите и общественото мнение. Прокуратурата е първа частна прокуратура на Пеевски.
(Виж повече >)

Божков разказва в комикс, че плащал част от печалбата от хазарт на управляващите

/ България 316
beastie beastie / Неутрално
[quote#108:"hope"]Дано може да ги докаже тези неща. Това са куфари с пари, едва ли са оставили доказателства, чрез банкови преводи![/quote] Виж сега лельо, отново не разбираш как се правят нещата. Два въпроса 2, защо Борисов назначи Домусчиев за шеф на Нова? 1, защо Домусчиев ходи да си търси едни взятки при Божков и от името на правителството?
(Виж повече >)

Божков разказва в комикс, че плащал част от печалбата от хазарт на управляващите

/ България 316
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#237:"m17"]До коментар [#224] от "beastie":100% ама с документи и то ги взима държавата. Та каква е далаверата за "шайката" ?[/quote] К-Р-А-Ж-Б-А !!! За повече подробности се обърни към каскета от каскетурата, но той пък не иска да си го причинява ...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.