Ха ха ха Сираков величае този,който съсипа "Левски А чака той да получи акциите на отбора.

Статистика

  1. 258302 Комикса общо
    /
    53 Комикса за деня

Коментари на часа

Едно наум: Прокуратурата разпространи гръб на снимка със списък на богати българи

/ Едно наум 177
nebido nebido / Неутрално
Аз мога да потвърдя за Тихомир Каменов и червените куфарчета. Търговска лига и реекспорта на лекарства в началото на прехода и над 150 аптеки. Образцови аптеки вече не съществуват. Чайкафарма, Дал Богг живот и здраве и десетина болници. От много време живее в Швейцария и рядко се прибира в България, защото се страхува. Дясната му ръка в България е Тони Веков. И двамата са от Враца.
(Виж повече >)

От Вашингтон до Лос Анджелис - протестите след убийството на чернокож обхванаха САЩ

/ Свят 316
ogp03622986 ogp03622986 / Неутрално
До коментар [#251] от "Ivan_": РАЗБРАХ ЛОГИКАТА Криминалният контингент и левичарите-мародери са в правото си да грабят палят и убиват, защото са онеправдани. Но това не е нова теза. Това го е постулирал още В И Ленин. По същата логика комунистите изтребиха за 90 г. 100 млн човека. Неомарксистите левичари вървят по същите стъпки.
(Виж повече >)

"Майкрософт" заменя журналисти с роботи

/ Свят 38
tamada tamada / Неутрално
До коментар [#9] от "deaf": [quote#9:"deaf"]Дотегна ми до гуша от афроамериканци! Хайде негър президент на САЩ видяхме,че може,ама какво прави негърка в НАСА?! [/quote] И на нас ни е дотегнало от полуприкриващи се нацисти и комунисти като теб, ама на. Още никой не те е изгонил. Но поне не се питаме какво правиш тук – пределно ясно е. :)
(Виж повече >)
Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.