Кирилов искал да е само слушател във ВСС И дори за заемането на тази позиция са го скъсали

Статистика

  1. 258675 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Каракачанов предлага част от старите МиГ-ове да бъдат продадени

/ България 86
schwimmwagen schwimmwagen / Неутрално
[quote#66:"Armagedon"]Абсолютно безсмислена е покупката на каквито и да е самолети,защото дефакто те са самолетни мишени.Отбранителната стратегия на България е тотално сбъркана.И модерната война в Близкия изток и Африка са най точното доказателство.В предвид малката по територия Държава е нито добро решение нито пък е евтино.Нужна е противоядрена отбранителна система(чадър) с възможности за ответен удар.Всичко друго е самолетът и харчене безсмислено на огромнинза бюджета средства.А колкото до военните на тях им дай играчки да си играят с тях като децата със самолетчета,камиончета и пистолетчета.[/quote] За "противоядрена отбранителна система(чадър)" с "възможности за ответен удар" ще трябва да снасяме данъци поне хиляди еврака на пълнолетен калпак, месечно. Без никакви изключения - богати , бедни, социално слаби ...всички плащат 1000 евро на месец . Това само за поддръжката и разбира се , абстрахираме от всякакви международни политически невъзможности.
(Виж повече >)

С турска помощ правителството в Триполи овладя града, Ердоган обеща още подкрепа

/ Свят 79
ruc34650917 ruc34650917 / Неутрално
До коментар [#62] от "eti mehter": Дреме ми на оная работа с какво спориш, само ти набивам в празната кратуна кое как е, нема да тръгна да водя дискусии или спорове с психясали безделници от новинарски форум.
(Виж повече >)

С турска помощ правителството в Триполи овладя града, Ердоган обеща още подкрепа

/ Свят 79
antonio_vivaldi antonio_vivaldi / Неутрално
"Сред отстъпилите според регионални медии са и бойците на руската частна военна компания "Вагнер", които Москва отрича да са изпращани там, но чието присъствие бе потвърдено и от ООН тази пролет." Те отстъпиха още преди седмици, имаше кадри как си товарят багажите от базите и отлитат със самолети, а после беше показана завзета от правителствените части тяхна база с част от документацията им.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.