Освен червени,  имало и европейски боклуци у нас

Статистика

  1. 260731 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кой пази морския сарай на Ахмед Доган

/ България 126
Ivan Stoyanov Ivan Stoyanov / Неутрално
Защо НОВА ТВ не каза дори и едно изречение за тази гавра случила се в морския сарай на Доган? Много хора гледат само тази телевизия и биват лъгани за случващото се в най-корумпираната държава в ЕС. Контролирана от олигархът Домусчиев които пък е оставил новинарската емисия да бъде коригирана спрямо предпочитанията на ГЕРБ (Севда) а там има забрана да се споменава думата Доган а Пеевски да се споменава само като "дарител". 30 години отидоха на вятъра, връщаме се там от където тръгнахме. Искрено завиждам на хората махнали се от тук.
(Виж повече >)

Кой пази морския сарай на Ахмед Доган

/ България 126
Светослав Светослав / Неутрално
9:45 от видеото, Българското знаме е захвърлено на земята като долен, гнусен отпадък от един от охранителите. Това се случва в България, 2020 година. На държавна земя. Вероятно е направено и от хора на държавна заплата. Явно българското знаме си заслужава съдбата да бъде изхвърляно като боклук в собствената си държава. Защото никой и нищо не стои зад него.
(Виж повече >)

Кой пази морския сарай на Ахмед Доган

/ България 126
Jindo Jindo / Неутрално
До коментар [#7] от "АмброзСП": Ако не знеш защо журналисти, не само могат, но и длъжни да питат точно тези въпроси, не заслужаваш свободата, която имаш. Рано или късно пръчката ще се обърне срещу теб и ще те боли. Тогава ще се молиш, някой да задава тези въпроси.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.