Депутатите към журналистите.  Тука има, тука нема, познайте кво има.

Статистика

  1. 260699 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Поучителна история с родната къща на Левски

/ Анализи 11
Соломон  Рибентоп Соломон Рибентоп / Любопитно
[quote#2:"Julian Mall"]Големи патриоти са българските турци! То и на Доган Левски беше образец за подражание, даже и книга щеше да пише за него ама нещо ну ме личи нещо да е взел от него, а и кнгата така и не се появи![/quote] Турците по които плюеш спасиха от разруха БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА в Турция!Защото на другарката посланик Нейнски не и остана време да обърне внимание на проблема.Та така.
(Виж повече >)

Корумпираният румънец, който изнесе модела си в кланиците в Германия

/ Свят 6
edin drugii edin drugii / Неутрално
Същата циганска мафия и тук , превозват се с бусове в Германия масово ,за да точат или социални помощи или да правят измислени фирми с минимална дейност ,за да могат после да привличат всичката рода и да се закачат на социалната им система, за това са виновни германците и безхаберието им .
(Виж повече >)

Поучителна история с родната къща на Левски

/ Анализи 11
еспресо еспресо / Неутрално
Добре, че не е край морето, иначе щяха да я бутнат днес. А за военните спасили къщата - чест и слава. И следващата 1934 г. има военен преврат на 19ти май и забраняват политическите партии именно заради такива като въпросните кмет и заместник кмет на Карлово. Почват да управляват и не стигат далече. Няма лесен път към разумното цивилизовано управление или ако има, не минава през военни или дори полицаи, дори да идват с добри намерения. Колко години го учим по трудния начин, но все не се получава.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.