И от всички леви, десни ...  накрая ще спечеля - АЗ !!!

Статистика

  1. 288016 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Путин посочи коя е "червената линия" в Украйна, която Русия ще защитава

/ Свят 122
Гражданин Гражданин / Неутрално
Технологично изостанала страна от третия свят с икономика по-малка от италианската и с обезлюдена територия ... на североизточната сатрапия и остават още 10 макс 20 години, след това ще се разпадне на републики, както и СССР се разпадна. Ако решат да влязат в по-голям конфликт, само ще ускорят процеса.
(Виж повече >)

Путин посочи коя е "червената линия" в Украйна, която Русия ще защитава

/ Свят 122
putinxujlo putinxujlo / Неутрално
До коментар [#110] от "Judjuk": Цените на стоките в Русия са 3-5 пъти по-ниски от тези на запад. ▪️▪️▪️▪️ 1. Линк 2. Колко пъти заплати на Запад по-високи о тези в Путенланд?

НАТО: Русия ще плати висока цена за всяка нова военна агресия срещу Украйна

/ Свят 159
vagabond66 vagabond66 / Весело
До коментар [#146] от "nabliudatelnica": [quote#146:"nabliudatelnica"]До коментар [#141] от "vagabond66":Айде стига с тоя Фейсбук и евтина путинова пропаганда. Прочетете някоя истинска книга. Украйна и Беларус (в рамките на Полско-литовското княжество) имат много по-древна държавна и културна традиция от Московията[/quote] Кой ти говори за "фейсбук" ве?!? Гледай си хамериканските фантастики и се фантазирай! На вас, най-вероятно ви е достатъчно само, "Kaнал-1", "Нова телевизия" и "BTV"! То и затова толкова знаете и можете!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.