Шефе,щели да ни дебатират в ЕП.....  A.....taka li.....ще се барикадираме тук....

Статистика

  1. 288265 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Западът обмисля да спре обмяната на рубли - възможно ли е това и какво следва

/ Свят 270
klimentm klimentm / Весело
До коментар [#259] от "Oleg Iliev": "Да, поляците са избили пленените червеноармейци" Ерго имат право на същото? Нали са по хуманни и със 'специална душевност"?

Западът обмисля да спре обмяната на рубли - възможно ли е това и какво следва

/ Свят 270
Realist Realist / Весело
До коментар [#259] от "Oleg Iliev": Вземете прочетете "Пруски Нощи", имате много бели петна в съзнанието. Ако не ги прочетете, профЭсоре ще си останете с превземането на картоненият Райхстаг и тропота на конницата на Будьони!
(Виж повече >)

"Срам ме е, че бях антиваксър": историята на фитнес инструктора Кристиян Гонев

/ Свят 203
dambrat dambrat / Неутрално
Имало едно време едно страхливо антиваксърче с много анаболи и малко мозък...докато един ден не се преродило в страхливо ваксърче с много анаболи и още по-малко мозък. Тц, тц, тц, явно от Дневник/Дойче Веле не са чели достатъчно приказки и протагонистът им никакъв го няма. Иванчо Глупака обикновено поне е смел или има умна принцеса край него, която да налива акъл в кухата му тиква. Нужен е малко повече плам, нужни са по-вълнуващи приключения! Примерно Кристиянчо Гонев да подгони на антагонистична основа(първоначално) ваксинираната интелектуалка Пъдпъдъчка Юрдечкова, която постепенно, с търпение и любов, да го поведе към светлината на ваксината. Романтиката продава! Дори и закоравели антиваксъри като мен биха се умилили от представата за малките ваксинирани юрдеченца, които щъкат в краката на младата влюбена двойка.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.