Аз ще давам на бедните още 6,22 лева всеки месец Добре де, 6 лева

Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: новите заразени се увеличиха с една трета за денонощие

/ България 47
anonim440 anonim440 / Неутрално
На мен вчера познат ми обясняваше за пореден път, че всичко с вируса било лъжа и измама. Бил против носенето на маски в магазините. Човекът е богат, не е от "низините". В България са доста такива хора дето смятат че няма въобще никакъв вирус и всичко е измислица.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: новите заразени се увеличиха с една трета за денонощие

/ България 47
boevbisser boevbisser / Разстроено
Според мен изтървахме козите и ще страдат всички, най-вече докторите и болниците. А за ограничаване на епидимеята с носене на маски на открито, но с почти всичко разрешено без маски на закрито е даже обидно да се говори.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 26
Боби Колев Боби Колев / Неутрално
Проблемът на Борисовото управление е, че му липсва авторитет. А му липсва авторитет не защото Дневник и/или Божков и компания ги атакуват, а защото авторитета си го поръчват в платени медии, а не го изработват. Авторитет се изработва когато фокусът ти е в проблемите и всеки ден работиш по решения - може би не винаги успешно, но постоянно и видимо. Управлението на Борисов не прави така, а прави да изглежда така. Шумните акции на прокуратурата правят точно това. Репортажите от джипката правят точно това. Рязането на ленти прави точно това. Едно правителство , което работи по решението ще възложи на здравни експерти задача, че вземе резултати или оферти за различни програми, ще избере програма - добра или лоша - и ще я прилага. Борисов се стреми да угоди на всички, защото сам той няма самочувствието да вземе решение, което може да се окаже непопулярно. И понеже ГЕРБ е във властта твърде дълго, тази несигурност се е разпространила и всеки се скатава и не смее да поеме отговорност...освен ако не е за разпределяне на фондове. Това е, от което всички разбират.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.