Животът, г-да съдебни заседатели е сложно нещо, а това сложно нещо,г-да съдебни заседатели се  отваря просто, като чекмедже.

Статистика

  1. 267143 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Иберосфера" - испанските крайнодесни рязко завиха към САЩ и се изправиха срещу Китай

/ Свят 61
тулса тулса / Неутрално
До коментар [#50] от "Един вампир броди из Европа": Между другото, аз съм живял в Болоня .. >> Не е баш по темата, ама аз посетих и дома на Патрона в Койоакан. На голяма почит е още в Мексико. Е, сталинистите са му чопнали главата малко , ама е останал в историята. Имах студент преди време в Мексико , с фамилията Меркадер. Нещо го бъзнах на темата, та реши да се оправдава, че не е от тези :) Малко хора знаят за мексиканската революция, която предшества руската.
(Виж повече >)

Фандъкова: Обмисляме временно затваряне на нощните заведения

/ България 33
nij50393132 nij50393132 / Неутрално
До коментар [#4] от "Dariya За голяма мъка на герберските тролове и малоумните им симпатизанти “метежът” не само няма да бъде забранен, ами ще си постигне целите - ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР на Бойко и цялата герберска шайка. Свиквайте с тази мисъл!
(Виж повече >)

Съюзът на издателите обяви за натиск проверката на ДАНС и НАП в "Евроком"

/ България 23
hodounski hodounski / Любопитно
НАП и ДАНС щом толкова искат да разследват рекламодатели , да продъльат с ТВ Европа .Там май никой не гледа , а се издърьат с реклами или не? Да погленат НОВА с договра на Домусчиев и Божков за ,,съпорт". Медиите на ДП с кредитите от КТБ. Като са казали А да карат до Я
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.