Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Върху футболно игрище в "Люлин" се планира строеж на жилищен квартал

/ България 45
Мамуна Мамуна / Неутрално
[quote#24:"Манчо"]Хайде малко по-спокойно, а? Градоустройственото решение задължително трябва да се приеме от жителите на квартала, след масово обсъждане! И никакво компромиси с разните му там "пломби", съвместно ползване на вече съществуващи паркинги и пр фитки!Веднъж построено по европейски стандарти - и повече никакво пипане!Това е решението![/quote] Пич, със всичко съм съгласен, но тук ти не включваш в сметката "минималните врътчици" които ще осъществят! В този ред на мисли те питам, до мен имаше къща с 5 дървета в задният и двор и 2 отпред, терена е малък, около 300 квадрата.... Как така се случва, че в момента строят блок на целият терен, първо по=висок от котата за квартала , защото покривали съществуващ калкан построен по старите разпоредби и как така ще им позволят да "озеленят" заменяйки всичката тази зеленина с 3 саксии с туи, които ще изсъхнат на 1 месец....
(Виж повече >)

Ден 104: протестиращите готвят изненада за Борисов на летище София

/ България 49
lz2 lz2 / Неутрално
Не знам за изненада на Борисов, ама Радев го изненадаха яко! В целият си живот не помна някой президент някъде по света да е гонен от някакво мероприятие, защото не спазва правилата! Радев си мисли, че е като у нас и има имунитет да прави каквото си иска!
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 7
boevbisser boevbisser / Любопитно
Това с маските на открито е откровена глупост, противоречаща на всичко, известно за предаването на вируса до момента. За мен издава паника и безсилие, за вас не знам. Как е възможно да учиш в стая без маска, да вечеряш в ресторант без маска, да се блъскаш в дискотека или бар без маска, но когато тръгнеш да се прибираш пеша, да си сложиш. Все ощ евярвам, че спазвайки принципа за доброто и лошото ченге, Борисов ще си напише червена точка и ще махне поредната щуротия в идните дни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.