Да не съм луд, че да правя партия, Гешев само това и чака.

Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 8
boevbisser boevbisser / Любопитно
Това с маските на открито е откровена глупост, противоречаща на всичко, известно за предаването на вируса до момента. За мен издава паника и безсилие, за вас не знам. Как е възможно да учиш в стая без маска, да вечеряш в ресторант без маска, да се блъскаш в дискотека или бар без маска, но когато тръгнеш да се прибираш пеша, да си сложиш. Все ощ евярвам, че спазвайки принципа за доброто и лошото ченге, Борисов ще си напише червена точка и ще махне поредната щуротия в идните дни.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 8
Rocketman Rocketman / Неутрално
... "На чия страна е властта?..." На парите както винаги. Крадат от всичко по много за последно. А това с маските е ела ме ритни. Имитират загриженост и дейност типично в техен стил.

Карантина или активно мероприятие: какво следва след прекратената визита на президента в Естония

/ Политика 88
edin drugii edin drugii / Неутрално
Президента ,ако е знаел е реагирал като всеки български тарикат , прави се на луд ,че не знае ,крие симптомите си , за да не го изолират и да не загуби далаверката си от пътуването , дето се вика изпълнява точно повелите на бае ви Тошо ,да се снишим да премине бурята ,освен това ,започва да прилича и на чичо си Дончо от САЩ ,дето каза ,аз не съм заразен и на 3 тия ден се измъкна от болницата ,за да сее заразата и да се прави на супер мен ,че него вирус не го хваща ,та и нашия президент супер мен ,вирус не го лови .
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.