ВЕЧЕ И ТИТИ НЕ ЩЕ  ДА РЕВНЕ   ПРИ ЗАГУБА

Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
lout66 lout66 / Любопитно
До коментар [#14] от "дерибеев": Внушава се нещо за лоша държава , когато има държава. А на всички ни стана ясно че няма държава . Къде другаде по света хората масово си плащат тестовете ? Колко хора са назначени да проследяват контактите ? Правят ли се тестове на летищата и границите на държавата? От колко държави се искат отрицателни тестове при посещение в България.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: новите заразени се увеличиха с една трета за денонощие

/ България 34
anonim440 anonim440 / Неутрално
На мен вчера познат ми обясняваше за пореден път, че всичко с вируса било лъжа и измама. Бил против носенето на маски в магазините. Човекът е богат, не е от "низините". В България са доста такива хора дето смятат че няма въобще никакъв вирус и всичко е измислица.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
lout66 lout66 / Неутрално
Когато полуидиоти командват пълни идиоти ситуацията е такава . Никой не говори за масово тестване , за проследяване на контактите . Мой роднина се зарази , чак вчера на петия ден му звънят от РЗИ да му обяснят как трябва да спазва карантината.Ако не си добросъвестен може да се разхождаш и да разнасяш заразата. Да не говорим че хората които нямат пари не си правят тестове , пият лекарства и ходят на работа .
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.