Край, махам се от България,вече нищо не ме задържа  E za6to taka, kade ti e patriotizama? Za towa li Kiril I Metodi umrqha na 6ipka?

Статистика

  1. 268750 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: според проучване все повече хора смятат, че вирусът е изкуствено създаден

/ България 84
fpyyh fpyyh / Неутрално
Нали конспирациите оправдават личната некадърност и безсилие, защото винаги някой друг ти е виновен, какво друго да мисли народ от калинки? Вирус не се прави както си вариш/печеш ракия на село, ако имаш тези умения, ще направиш новата виагра и ще се чудиш какво да си правиш парите. Или ако си толкова умен, ваксината/лечението за някаква предишна болест, за която имаш патент, щеше да се окаже "случайно" точно за новия вирус и на 6тия месец щеше да си още по-богат и спасителя на човечеството, ще вземеш всички награди на света и ще си най-известният и популярен човек.
(Виж повече >)

Защо средната заплата в България е най-ниската в ЕС

/ Анализи 132
Петър Петров Петър Петров / Неутрално
Средната заплата по покупателна способност в момента гони испанската.И може би е задминала португалската.Казвам го от личен опит.В Испание е лесно да спечелиш над 3000 лева на месец.Ама и много лесно се харчат.Всички цени са по 4 ако не и по повече.Един нов апартамент струва 460 000 лева и то в градовете около Мадрид.Интернета е 80 лева на месец с два телефона.Връзката е 50 мбпс.Един умрял сандвич в Испания е 8 кинта - половин франзела от магазина и малко хамон и кашкавал.Ама наистина малко.Едно меню за деня - 24 лева.Кока колата е два литра 3,2 лева.Едно кино е 16 лева.Да продължавам ли.Автора е хванал един тефтер и смята едно към гъотере.Така не може да се смята.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.