Ако имаше още само една БГА Балкан, аз щях да съм  най-богатият човек в ЕС!

Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: новите заразени се увеличиха с една трета за денонощие

/ България 32
anonim440 anonim440 / Неутрално
На мен вчера познат ми обясняваше за пореден път, че всичко с вируса било лъжа и измама. Бил против носенето на маски в магазините. Човекът е богат, не е от "низините". В България са доста такива хора дето смятат че няма въобще никакъв вирус и всичко е измислица.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
lout66 lout66 / Любопитно
До коментар [#14] от "дерибеев": Внушава се нещо за лоша държава , когато има държава. А на всички ни стана ясно че няма държава . Къде другаде по света хората масово си плащат тестовете ? Колко хора са назначени да проследяват контактите ? Правят ли се тестове на летищата и границите на държавата? От колко държави се искат отрицателни тестове при посещение в България.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
ЗаНиЗа ЗаНиЗа / Любопитно
"Така правят всички модерни общества" - прекалено модерно е държавното ОПравление, не само заради реакцията срещу заразата, а при всички прояви, които са антилогични. Никаква поука от предишните изцепки, никаква идея за недопускане на бъдещи. Всички с маски на открито, но пък в барове и дискотеки да се спазват "предписанията", т.е. - да се обдухват, облъчват, неограничават всички, здрави или потенциални носители на вируси, бактерии, плесени и гъби?! Въобще, тактиката е - оправяйте се както можете, пък който има късмет, който мине с леки последствия е спазвал ЩАБните нареждания, а горките, други - прецакали са се сами. Дано съдбата пощади българите, които освен на заразата, са подложени и на хаотично, хазартно, глупаво управление.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.