Ако ми беше пратил шпионката Ана Чапман или Собчак никога немаше да ги изгоня.. Понял

Статистика

  1. 266936 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: новите заразени се увеличиха с една трета за денонощие

/ България 26
anonim440 anonim440 / Неутрално
На мен вчера познат ми обясняваше за пореден път, че всичко с вируса било лъжа и измама. Бил против носенето на маски в магазините. Човекът е богат, не е от "низините". В България са доста такива хора дето смятат че няма въобще никакъв вирус и всичко е измислица.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
lout66 lout66 / Любопитно
До коментар [#14] от "дерибеев": Внушава се нещо за лоша държава , когато има държава. А на всички ни стана ясно че няма държава . Къде другаде по света хората масово си плащат тестовете ? Колко хора са назначени да проследяват контактите ? Правят ли се тестове на летищата и границите на държавата? От колко държави се искат отрицателни тестове при посещение в България.
(Виж повече >)

Защо държавата внушава фалшиво спокойствие за коронавируса

/ Анализи 21
Таралеж Таралеж / Неутрално
Преди да посетя България наскоро се чувах с приятели. Казваха че се носят маски , че харата се пазят. Нищо подобно не видях като си дойдох. Още от летището, бензиностанциите и магазините. Никакви маски, хората се бутат едни в други, тези които са с маски са с маски под носовете! Ужас! После още по-голям ужас, болници с хорс без маски, набутани един в друг, сестри, доктори и служители без маски. Отиваш в общината, охраната те посреща без маски, служителите с маски на беадите, писетителите тук таме с маски под носовете. Срещаш признати, майната й на пандемията, лъжат ни, гледат да ни контролират! Абсолютна идиотщина! Невероятно!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.