БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТИРАНТИ  национален конкурс

Статистика

  1. 287894 Комикса общо
    /
    27 Комикса за деня

Коментари на часа

Преговорите за кабинет: Северна Македония е със специален фокус за външната политика (хронология)

/ България 234
lz73 lz73 / Неутрално
До коментар [#210] от "146": [quote#210:"146"]До коментар [#194] от "constatator":Не сме забравили нищо. Пише в книгите за всичко.Любчо забравя, че сега никой освен България не ни отрича като народ и като език.Това е доказателство, че българите не са били малтретирани. Любчо нищо не му липсва и той беше и премиер. български министър-председател на Македония.[/quote] Ммм, кой ти отрича езикот на който говориш? Нартичай си го както желаеш. За мен той е кодифициран български диалект и ти май искаш да отречеш моето право на мнение. Освен това можете да се наричате и марсианци, ваша воля...аз ви смятам за македонци, същите като моите деди. а те се смятаха за българи от Македония. Или аз няма право на мнение?! Та ще ти го обясня отново. МОЖЕТЕ да си наричате езикът както желаете. Може да се наричате както искате. Просто това е валидно за настоящия момент. НЕ МОЖЕТЕ да решавате какви са били моите предци. НЕ МОЖЕТЕ да променята исторически факти. НЕ МОЖЕТЕ да обиждате един народ, от който произхождате. Но виж, МОЖЕТЕ да вървите по-дяволите, писна ми!
(Виж повече >)

Цитат на деня: Кафеварка за 200 лв. има 2 години гаранция, а ремонт за 207 млн. на "Тракия" - няма

/ Цитат на деня 72
Lee  Gier Lee Gier / Весело
Принципно всички пътища и магистрали са на Бойко (цитирам ПКП) обаче като стане инфекция, служебният министър е виновен!!! Ей, суджуци, дават ли нещо за употреба? Пиячка, пушачка? .. друго не вярвам щот струва пари. Може ли да сте такива несложно устроени хуманоиди? Наздаве, и на тези който пият вода от чешмата.
(Виж повече >)

Преговорите за кабинет: Северна Македония е със специален фокус за външната политика (хронология)

/ България 234
The Polite Moose The Polite Moose / Неутрално
[quote#210:"146"]До коментар [#194] от "constatator":Не сме забравили нищо. Пише в книгите за всичко.Любчо забравя, че сега никой освен България не ни отрича като народ и като език.Това е доказателство, че българите не са били малтретирани. Любчо нищо не му липсва и той беше и премиер. български министър-председател на Македония.[/quote] Никой не ви отрича, защото на никой не му дреме за вас, това е бруталната истина.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.