И какво като са ме избрали в деня на края на света?

Статистика

  1. 288265 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Асена Сербезова би обмислила предложение да стане здравен министър

/ България 51
Rex Rex / Неутрално
Виждам че главата на Фармацевтичната мафия и дялан камък на Станишев, Цацаров и Борисов се кани за оглави здравеопазването като кадър на ДБ и ПП и вече е направила шествия, предполагам платени , по няколко медии. Пичове харвардски и Десебарски дето съм гласувал за вас, ако това ви е промяната то да ви п--я на промяната. Ето ви един линк от Илко Семерджиев да видите какво му се е случило след като се е опитал да разрине л-йната. https://novini247.com/novini/ot-feysbuk-profila-na-ilko-semerdjiev-bivsh-ministar-na-zdraveopazvanetov_3752396.html
(Виж повече >)

Западът обмисля да спре обмяната на рубли - възможно ли е това и какво следва

/ Свят 273
vpt vpt / Неутрално
[quote#92:"dark'star"]ЦИТАТ : "Западът обмисля да спре обмяната на рубли - възможно ли е това и какво следва"Следва газ и нефт. редки метали и енергия се продават само в рубли .!.:-) който иска > купува, който не иска си има ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ .... Е ! Може да сиго купи с юани, рупии, донги .. дори с вони, ама по-скъпо :-) Времената когато някой диктува свършиха, сега сме в "споделен свят"[/quote] А на който не му купуват продуцията - нефт, метали, газ - може сам да си я яде, пие, изплаща на работниците в натура :-)
(Виж повече >)

Западът обмисля да спре обмяната на рубли - възможно ли е това и какво следва

/ Свят 273
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#31:"fcv251055839"]Изкуфелия старец май скоро ще изяде някой и друг руски шамар. Само да видим къде и как ще стане.Трябва да си тотално слаб в главата за да си мислиш, че са разни финансови хватки ще накараш Русия да клекне. Я се поинтересувайте как приклюиха Бонапарт и Хитлер....Впорчем има новина - ТАСС е упълномощена да съобщи за план графика на Министерството на отбраната на Русия за война с Украйна: Ставане в 6 часа, физзарядка до 6.30 ч. Подготовка, 9 часа война с Украйна, 12.00 ОБЯД, по разписание, 13.00 ч. приемане на пленници и погребване на убитите. 18.00 Парад в Киев, 22.00 САЛЮТ на победата !!! И последната точка от планграфика: Измиване на улиците след гнилой укрофашистской нечисти !!![/quote] Ха, ха, това ли са ви мечтите? Пробвайте се. Вие ще бъдете в ролята на Наполеон и Хитлер, защото ще бъдете в чужда страна в която народа ви мрази. Аз си мисля че трябва да го опитате този сценарии. Отдавне не сте разпадали Союз Нерушимьй, ред ви е. Миналата година един пиклив Азербайджан с 20 Турски съветника и десетина Байрактара ви насраха и джуджи само апелираше от бункера. Сега ще се срещнете с Украинци които ще се бият за собствената си Родина, език и Църква. Вместо една шепа Турски съветници ще срещнете Американски, Британски и Полски. Да не ви се наложи да си променяте плановете набързо?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.